reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A jak szybko go rozbroilas? Jeżeli od razu to są duże szanse że ciąża, jeżeli po chwili to kupiłabym drugi i zrobiła, a na ten nawet nie patrzyła. Na moich wszystkich od 9dc bladziochem po czasie i to ciemniejące. Oczywiście ciąży nie było. Tylko urojona, a jej nie powinno wykryć [emoji23][emoji6]
Hmm po 3 min jakos i byl calkiem widoczny moze na zdj tak ledwo widac. Jednak powiem Wam ze czuje ze jest duza szansa bo ja duzo testow robilam i nigdy nie mialam bladziochow falszywych nawet po czasie a tu od razu takie cos :-)

reklama
Ja polecam te z DOZ 😅🙈
Mi te Nord testy przypadły do gustu ❤️ są tanie, czułość 10 i nie mają żadnych kresek "fabrycznych" które przebijają. Używałam ich od kilku miesięcy i jak nie było ciąży to test był idealnie biały bez wątpliwości. Jak ciąża była to kreska się pokazała 😉 te z clearblue mnie zawiodły strasznie. Miałam ten zwykły taki nie elektroniczny i kurde 2 dni po zrobieniu testu kreska zniknęła 🙄 tak więc nie polecam tych testów.

Mi te Nord testy przypadły do gustu ❤ są tanie, czułość 10 i nie mają żadnych kresek "fabrycznych" które przebijają. Używałam ich od kilku miesięcy i jak nie było ciąży to test był idealnie biały bez wątpliwości. Jak ciąża była to kreska się pokazała 😉 te z clearblue mnie zawiodły strasznie. Miałam ten zwykły taki nie elektroniczny i kurde 2 dni po zrobieniu testu kreska zniknęła 🙄 tak więc nie polecam tych testów.
Ja wcześniej kupowałam te Facelle z Rossmanna i tak mnie denerwowała ta szybka na okienku! Odbijała każde możliwe światło, jakby była kreska blada, to nijak nie można było się upewnić. Ale na szczęście można nożykiem podważyć tę szybkę i oderwać 😂

Ja wcześniej kupowałam te Facelle z Rossmanna i tak mnie denerwowała ta szybka na okienku! Odbijała każde możliwe światło, jakby była kreska blada, to nijak nie można było się upewnić. Ale na szczęście można nożykiem podważyć tę szybkę i oderwać 😂
To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? 💁‍♀️ I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana 🥴 musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.

To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? 💁‍♀️ I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana 🥴 musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.
No tak jak ja dzis :D choc potem zalozylam i przez szybke tez bylo cos widac :-)

reklama
Przy synku wlasnie tez mi pink wykryl to myslalam ze te pinki sa ok- to ktory polecacie? DOZ? wydawalo mi sie ze to nazwa apteki internetowej czy cos w ten desen
Jakikolwiek oprócz pink i Bobo test - one też mają skłonność do pokazywania kresek których nie powinno być 🙄 a te testy "no name" z aptek są równie dobre i nie ma sensu przepłacić za jakieś super znane 😉

Do góry