Hmm po 3 min jakos i byl calkiem widoczny moze na zdj tak ledwo widac. Jednak powiem Wam ze czuje ze jest duza szansa bo ja duzo testow robilam i nigdy nie mialam bladziochow falszywych nawet po czasie a tu od razu takie cos :-)A jak szybko go rozbroilas? Jeżeli od razu to są duże szanse że ciąża, jeżeli po chwili to kupiłabym drugi i zrobiła, a na ten nawet nie patrzyła. Na moich wszystkich od 9dc bladziochem po czasie i to ciemniejące. Oczywiście ciąży nie było. Tylko urojona, a jej nie powinno wykryć [emoji23][emoji6]
reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Mi te Nord testy przypadły do gustu są tanie, czułość 10 i nie mają żadnych kresek "fabrycznych" które przebijają. Używałam ich od kilku miesięcy i jak nie było ciąży to test był idealnie biały bez wątpliwości. Jak ciąża była to kreska się pokazała te z clearblue mnie zawiodły strasznie. Miałam ten zwykły taki nie elektroniczny i kurde 2 dni po zrobieniu testu kreska zniknęła tak więc nie polecam tych testów.Ja polecam te z DOZ
Matka. Wariatka
Powtarzaj koniecznieHmm po 3 min jakos i byl calkiem widoczny moze na zdj tak ledwo widac. Jednak powiem Wam ze czuje ze jest duza szansa bo ja duzo testow robilam i nigdy nie mialam bladziochow falszywych nawet po czasie a tu od razu takie cos :-)
bleucoco
Ja wcześniej kupowałam te Facelle z Rossmanna i tak mnie denerwowała ta szybka na okienku! Odbijała każde możliwe światło, jakby była kreska blada, to nijak nie można było się upewnić. Ale na szczęście można nożykiem podważyć tę szybkę i oderwaćMi te Nord testy przypadły do gustu ❤ są tanie, czułość 10 i nie mają żadnych kresek "fabrycznych" które przebijają. Używałam ich od kilku miesięcy i jak nie było ciąży to test był idealnie biały bez wątpliwości. Jak ciąża była to kreska się pokazała te z clearblue mnie zawiodły strasznie. Miałam ten zwykły taki nie elektroniczny i kurde 2 dni po zrobieniu testu kreska zniknęła tak więc nie polecam tych testów.
Przy synku wlasnie tez mi pink wykryl to myslalam ze te pinki sa ok- to ktory polecacie? DOZ? wydawalo mi sie ze to nazwa apteki internetowej czy cos w ten desenPowtarzaj koniecznie
Jutro powtorze bo nie wytrzymam a w pt ewentualnie pojde na bete bo w czw mam delegacje :-)Powtarzaj koniecznie
Kupie w aptece? Piekna kreseczka!!!!Ja polecam te z DOZ
Matka. Wariatka
To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.Ja wcześniej kupowałam te Facelle z Rossmanna i tak mnie denerwowała ta szybka na okienku! Odbijała każde możliwe światło, jakby była kreska blada, to nijak nie można było się upewnić. Ale na szczęście można nożykiem podważyć tę szybkę i oderwać
No tak jak ja dzis choc potem zalozylam i przez szybke tez bylo cos widac :-)To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.
reklama
Matka. Wariatka
Jakikolwiek oprócz pink i Bobo test - one też mają skłonność do pokazywania kresek których nie powinno być a te testy "no name" z aptek są równie dobre i nie ma sensu przepłacić za jakieś super znanePrzy synku wlasnie tez mi pink wykryl to myslalam ze te pinki sa ok- to ktory polecacie? DOZ? wydawalo mi sie ze to nazwa apteki internetowej czy cos w ten desen