reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale mam jakieś konkretne wahania hormonalne. Całe plecy w pryszczach i na klatce piersiowej... Masakra... Już dawno tak nie miałam. A głową boli wiecznie.... Ta pogoda mnie zameczy...

reklama
Wiem co czujesz... Ja dziś powinnam dostać miesiączki, oczywiście jej nie ma jeszcze... A testy już dwa zrobione. Ostatni w niedzielę i też biało....
Ale też myślę że u ciebie jeszcze za wcześnie. Odczekaj jeszcze przynajmniej dwa dni 🙂
To jak ostatni w niedzielę, to na co czekasz? 😃🙈

Ale mam jakieś konkretne wahania hormonalne. Całe plecy w pryszczach i na klatce piersiowej... Masakra... Już dawno tak nie miałam. A głową boli wiecznie.... Ta pogoda mnie zameczy...
U mnie delikatna migrena chyba jednak czymś innym była spowodowana, delikatne krostki na plecach i buzi również :) Trzymam kciuki!

Q
A u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?
ja w tym cyklu też miałam śluz płodny już ok 10, 11 DC gdzie zawsze podobnie jak u Ciebie w 19, 20. Czułam kłucie jajnika jak na owu też wcześniej niż zwykle. Ale czy ta owu w ogóle była to nie wiem. W tym miesiącu nie miałam nawet testów owu więc nie wiem czy któryś byłby pozytywny

Dzewczyny zrobilam jednak pinka, rozbroilam go i jest bladzioch na zdj prawie nie widac ale ja widze dobrze! Choc bladziutki no i duzo z Was pisalo ze pinki pokazuje falszywe bladziochy :/ musze dzis kupic jakis inny :-) 11 dni po owulacji ale jest nadzieja!!! Uuhuuu
A jak szybko go rozbroilas? Jeżeli od razu to są duże szanse że ciąża, jeżeli po chwili to kupiłabym drugi i zrobiła, a na ten nawet nie patrzyła. Na moich wszystkich od 9dc bladziochem po czasie i to ciemniejące. Oczywiście ciąży nie było. Tylko urojona, a jej nie powinno wykryć [emoji23][emoji6]

Cześć dziewczyny, mam doła. W tym miesiącu bez monitorowania owu, tylko kalendarz. Chyba się jednak franca przesunęła o ponad tydzień, przytulanki były według kalendarza, śluz płodny pojawił się tydzień później i to taki jakiego nie widziałam u siebie z dwa lata. Mijaliśmy się z partnerem więc do niczego w tym terminie nie doszło. Zobaczymy, planowo @ powinna pojawić się za 5 dni, coś tam testowałam wczoraj dla zabicia czasu, oczywiście negatywny, ale akurat tym się nie sugeruje.
Poczucie zmarnowanego cyklu jest gorsze niż brak rezultatów. A co tam u Was? Któraś też testuje w okolicach niedzieli?
Trochę jakbym czytała o sobie. Tez mi się cykl poprzestawial i też mijałam się z mężem :( seksy były u nas jakoś z 3 dni przed owu i do dziś (dziś chyba 3 dpo jeśli do rze liczę) już nie było..

reklama
Po badaniu, udało się, pierwsza stówka na bombelka poszła haha Już następna badania robię w pakiecie 😂 BetaHCG musiałam zrobić w przychodni nieobjętej pakietem, bo najbliżej, to od razu już wzięlam TSH i progesteron bo przy niedoczynności i duphastonie to chyba trzeba! Około 19:00 wyniki 😊

Do góry