reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? 💁‍♀️ I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana 🥴 musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.
Bez sensu nie wiem po co oni w ogóle coś takiego robią.

Dla mnie na tych moich kilka razy robienia testów, to nie było natomiast znaczenia czy strumieniowy czy płytkowy bo do strumieniowego też nabierałam do pojemniczka 😂 Płytkowe chyba lepsze, przynajmniej pojemniczek mają i wyglądowo wygodniejsze

reklama
To jak te głupie pinki strumieniowe! Miałam taki jeden więc uznałam, że zrobię. Co mi szkodzi? [emoji2272] I szybki są tam tak samo tragiczne. Nic nie widać. Moja jeszcze była porysowana [emoji3061] musiałam go rozbierać i dopiero wtedy było cokolwiek widać.
Nienawidzę pinkow. Robiłam mój pierwszy test. Sprawdzam, dwie kreski... Dopiero kilkanaście sekund później zauważyłam że druga krecha się rusza w zależności od padania światła... Skaza na szkiełku, a przez te kilkanaście sekund byłam najszczęśliwszą osoba na świecie [emoji849]

Teraz kupiłam wszystkie inne, pinka nie zrobię. Został mi jeden elektroniczny, zrobię go ewentualnie jak na innych zobaczę kreskę

Bez sensu nie wiem po co oni w ogóle coś takiego robią.

Dla mnie na tych moich kilka razy robienia testów, to nie było natomiast znaczenia czy strumieniowy czy płytkowy bo do strumieniowego też nabierałam do pojemniczka 😂 Płytkowe chyba lepsze, przynajmniej pojemniczek mają i wyglądowo wygodniejsze
Na kiedy wyliczają Ci kalkulatory termin porodu?

Serduszko96, u mnie to samo, dziś dzień spodziewanej @, testy negatywne a nawet brzuch za bardzo nie boli
Mnie właśnie ten brzuch po olewa już od kilku dni. Jak nie jajniii to czuję macice jak na okres. Ale dzisiaj za to wstałam i tak jak ty mówisz. Zero bólu. Nawet piersi które bolaly, dzisiaj przestały. Chyba że w ciągu dnia się coś rozkręci.

Nienawidzę pinkow. Robiłam mój pierwszy test. Sprawdzam, dwie kreski... Dopiero kilkanaście sekund później zauważyłam że druga krecha się rusza w zależności od padania światła... Skaza na szkiełku, a przez te kilkanaście sekund byłam najszczęśliwszą osoba na świecie [emoji849]

Teraz kupiłam wszystkie inne, pinka nie zrobię. Został mi jeden elektroniczny, zrobię go ewentualnie jak na innych zobaczę kreskę
Kurde nie chce myśleć nawet co musiałaś czuć jak się zorientowałaś, że to nie ciaza jednak ☹️ testy z szybkami są beznadziejne zazwyczaj. Miałam takie 2 i oba byly do niczego. Ten drugi z super pharm jakiś no name totalny. Kreska wyszła mega mega jasna (test o czułości 10) i przerywana. Wyglądało jakby jej prawie tam nie było. A kilka dni przed tym testem beta wynosiła już prawie 94.

reklama
Do góry