reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Takoe krechy to ja lubie :) lec leć i przynos nam wysokie wyniki :)
Dzień dobry! Noc oczywiście nieprzespana, w ogóle nie mogłam zasnąć, około 3 jadłam jeszcze banana bo taki głód mnie dopadł, że szok [emoji23] Zrobiłam rano jeszcze test Baby Boom od 25 i tam też jest II krecha! No nie wierzę... Czyli to nie był sen! Lecę na betę, TSH i progesteron [emoji2] Czuję się dziwnie [emoji28]
Zobacz załącznik 1078762

W sumie przy takich krechach to nie ma innej opcji tylko ladne wysokie :D

reklama
Dzień dobry! Noc oczywiście nieprzespana, w ogóle nie mogłam zasnąć, około 3 jadłam jeszcze banana bo taki głód mnie dopadł, że szok 😂 Zrobiłam rano jeszcze test Baby Boom od 25 i tam też jest II krecha! No nie wierzę... Czyli to nie był sen! Lecę na betę, TSH i progesteron 😃 Czuję się dziwnie 😅
Zobacz załącznik 1078762
Gratulacje! <3

Cześć dziewczyny, mam doła. W tym miesiącu bez monitorowania owu, tylko kalendarz. Chyba się jednak franca przesunęła o ponad tydzień, przytulanki były według kalendarza, śluz płodny pojawił się tydzień później i to taki jakiego nie widziałam u siebie z dwa lata. Mijaliśmy się z partnerem więc do niczego w tym terminie nie doszło. Zobaczymy, planowo @ powinna pojawić się za 5 dni, coś tam testowałam wczoraj dla zabicia czasu, oczywiście negatywny, ale akurat tym się nie sugeruje.
Poczucie zmarnowanego cyklu jest gorsze niż brak rezultatów. A co tam u Was? Któraś też testuje w okolicach niedzieli?

Kochana bardzo się cieszę [emoji3590] Takie wiadomości sprawiaja ze powraca nadzieja.
Dzień dobry! Noc oczywiście nieprzespana, w ogóle nie mogłam zasnąć, około 3 jadłam jeszcze banana bo taki głód mnie dopadł, że szok [emoji23] Zrobiłam rano jeszcze test Baby Boom od 25 i tam też jest II krecha! No nie wierzę... Czyli to nie był sen! Lecę na betę, TSH i progesteron [emoji2] Czuję się dziwnie [emoji28]
Zobacz załącznik 1078762

Cześć dziewczyny, mam doła. W tym miesiącu bez monitorowania owu, tylko kalendarz. Chyba się jednak franca przesunęła o ponad tydzień, przytulanki były według kalendarza, śluz płodny pojawił się tydzień później i to taki jakiego nie widziałam u siebie z dwa lata. Mijaliśmy się z partnerem więc do niczego w tym terminie nie doszło. Zobaczymy, planowo @ powinna pojawić się za 5 dni, coś tam testowałam wczoraj dla zabicia czasu, oczywiście negatywny, ale akurat tym się nie sugeruje.
Poczucie zmarnowanego cyklu jest gorsze niż brak rezultatów. A co tam u Was? Któraś też testuje w okolicach niedzieli?
Kurcze... Może udało Wam się przytulać np. kilka dni przed? Wtedy byłaby szansa :) Tak czy siak, nie takie cuda się zdarzały!

reklama
Do góry