reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Załączniki

• 20200207_043136.jpeg
    20200207_043136.jpeg
    22,5 KB · Wyświetleń: 140
Aha i odradzam bobotest 25 z rossmana
W piątek mi wyszedł cień O taki jak wrzucam, z tego samego moczu zrobiłam pinka plytkowego 10 i nic nie pokazał, więc jak coś na bobotest taki żółty z rossmana trzeba uważać

20200207_043900.jpeg
20200207_043136.jpeg

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
To czekamy

A ja testowalam bobo testem zoltym i ladniutka druga krecha. Beta na nastepny dzien 150
A u mnie 0,001 więc skoro oszukał to daje od razu znać, no ale tu dziewczyny narzekały na pinki A mnie pokazały przy niskiej becie kreski także chyba zależy od sztuki/partii sama nie wiem

Laski jakie testy owu polecacie?

A u mnie 0,001 więc skoro oszukał to daje od razu znać, no ale tu dziewczyny narzekały na pinki A mnie pokazały przy niskiej becie kreski także chyba zależy od sztuki/partii sama nie wiem

Ja testy owu mam te tanie z allegro. Przyjaciółka z nimi zaszła więc i ja kupiłam. Testuje od sierpnia i zawsze 15 dni po pozytywnym teście owu mam okres więc raczej się zgadza wszystko [emoji846] dziś zamówiłam właśnie bo mi się skończyły
Screenshot_20200210-195007.jpeg

No mnie raz pink wykiwal a raz pokazal kreske bardzo wczesnie..
Wiec roznie to bywa..

reklama
wlasnie mialam to samo napisac... ze pieszczenie sutków bardzo pobudza prolaktyne do wzrostu a zbyt wysoka prolaktyna moze skutecznie utrudnic zajscie w ciaze...
O kurde serio? To co szlaban na cycuszki?
Ale on nie masuje sutkow ani nic, bardziej same piersi podnosi, pomaca parę razy. No nie mówcie że to szkodzi ?

Do góry