reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Załączniki

• 20200207_043136.jpeg
    20200207_043136.jpeg
    22,5 KB · Wyświetleń: 142
Aha i odradzam bobotest 25 z rossmana
W piątek mi wyszedł cień O taki jak wrzucam, z tego samego moczu zrobiłam pinka plytkowego 10 i nic nie pokazał, więc jak coś na bobotest taki żółty z rossmana trzeba uważać

20200207_043900.jpeg
20200207_043136.jpeg

Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)
To czekamy

A ja testowalam bobo testem zoltym i ladniutka druga krecha. Beta na nastepny dzien 150
A u mnie 0,001 więc skoro oszukał to daje od razu znać, no ale tu dziewczyny narzekały na pinki A mnie pokazały przy niskiej becie kreski także chyba zależy od sztuki/partii sama nie wiem

Laski jakie testy owu polecacie?

A u mnie 0,001 więc skoro oszukał to daje od razu znać, no ale tu dziewczyny narzekały na pinki A mnie pokazały przy niskiej becie kreski także chyba zależy od sztuki/partii sama nie wiem

Ja testy owu mam te tanie z allegro. Przyjaciółka z nimi zaszła więc i ja kupiłam. Testuje od sierpnia i zawsze 15 dni po pozytywnym teście owu mam okres więc raczej się zgadza wszystko [emoji846] dziś zamówiłam właśnie bo mi się skończyły
Screenshot_20200210-195007.jpeg

No mnie raz pink wykiwal a raz pokazal kreske bardzo wczesnie..
Wiec roznie to bywa..

reklama
wlasnie mialam to samo napisac... ze pieszczenie sutków bardzo pobudza prolaktyne do wzrostu a zbyt wysoka prolaktyna moze skutecznie utrudnic zajscie w ciaze...
O kurde serio? To co szlaban na cycuszki?
Ale on nie masuje sutkow ani nic, bardziej same piersi podnosi, pomaca parę razy. No nie mówcie że to szkodzi ?

Do góry