ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Będziemy listopadowe matki myślisz? [emoji23] Trzymam za nas kciuksy [emoji3531]
Nie ma innej opcji [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy listopadowe matki myślisz? [emoji23] Trzymam za nas kciuksy [emoji3531]
Ja też mam w czwartek liczę że mi powie ze jest jakiś tam płyn czy sluz owu była i pęknięte jajo o i endometrium pogrubione [emoji23][emoji23][emoji23] mogłabym pisać scenariusze [emoji2356]
Dzisiaj robilas?Nie jestem Wam w stanie nic obiecać [emoji2368] jutro będę miała wynik prolaktyny także myślę, że wszystko będzie jasne
Ja mam monitoring w środę i w czwartek mam nadzieję, że coś wychoduje [emoji3590] coś ładnego [emoji16]
Dzisiaj robilas?
Dodam jeszcze że wczoraj jak kochałam się z partnerem to nie czułam śluzu w sobie w ogóle i zrezygnowalismy z przytylanek. Mój cieszy się jak wariat a ja mam mieszane uczucia co do tego.
Tak, bardzo boli mnie podbrzusze i do lędźwi mnie ciągnie.
Mam nadzieję, kurde w mojej rodzinie problemy z nerkami są bardzo częste:/
Sorki że dopiero odpisuje, czasu wczoraj mi zabrakło
Boli okropnie dziś do urologa ide, zobaczę co powie
Witam sie w 1 dc
@ właśnie się powoli rozkręca, więc witam się w 1 dniu cyklu i zaczynamy oficjalnie starania. Testy owu mam, liczę że będzie szczęśliwy! [emoji110]
Jak wyjdzie nawet troche ponad norme ro nic straconego w ciazy rosnie. A ja majac nawet wynik 50 mialam owulacje nie wiem jak to mozliweTak tak, wysłałamWam te co robiłam płatne bo popołudniu były wyniki, któraś napisała, że jak na 19dc to ładny progesteron 3dpo
Ja dziś poszlam n betę bo będę mogła mniej wie ej nastawić się czy coś zobaczy czy nie
Hej dziewczyny proszę o radę 27 stycznia brałam zastrzyk ovitrelle. 10 dni po zrobiłam sobie betę z krwi wynik wyszedł 3.89. Dziś 14 dni po zrobiłam betę również z krwi wynik 48.11 co sądzicie? nie wiem czy już mam się cieszyć?
Hej, witam się w 1 dc, po 39 dniach okres przyszedł, już nie muszę iść jutro do ginekologa
Podpowiedzcie mi proszę w którym dniu mam iść na monitoring skoro raz mam 29 dni a raz 39 dni cyklu
Jak wyjdzie nawet troche ponad norme ro nic straconego w ciazy rosnie. A ja majac nawet wynik 50 mialam owulacje nie wiem jak to mozliwe [emoji2372]