reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam monitoring w środę i w czwartek mam nadzieję, że coś wychoduje [emoji3590] coś ładnego [emoji16]
Ja też mam w czwartek liczę że mi powie ze jest jakiś tam płyn czy sluz owu była i pęknięte jajo o i endometrium pogrubione [emoji23][emoji23][emoji23] mogłabym pisać scenariusze [emoji2356]

Dodam jeszcze że wczoraj jak kochałam się z partnerem to nie czułam śluzu w sobie w ogóle i zrezygnowalismy z przytylanek. Mój cieszy się jak wariat a ja mam mieszane uczucia co do tego.

Polecam bete, będzie jasność.
Sa kobiety które miesiączkują w ciąży.

Tak, bardzo boli mnie podbrzusze i do lędźwi mnie ciągnie.

Mam nadzieję, kurde w mojej rodzinie problemy z nerkami są bardzo częste:/
Sorki że dopiero odpisuje, czasu wczoraj mi zabrakło:(
Boli okropnie dziś do urologa ide, zobaczę co powie

I co stwierdził urolog?

Witam sie w 1 dc

No to kiepsko, szkoda :(
Nie odpuszczaj! Jeszcze przyjdzie Twój cykl!

@ właśnie się powoli rozkręca, więc witam się w 1 dniu cyklu i zaczynamy oficjalnie starania. Testy owu mam, liczę że będzie szczęśliwy! [emoji110]

I dla Ciebie też mnóstwo siły na nowy cykl!

Ja dziś poszlam n betę bo będę mogła mniej wie ej nastawić się czy coś zobaczy czy nie 🤣

No to liczę na 3 cyferki conajmniej :)

Edit
Superowo! Dobiłam się do posta z wynikiem.

Gratulacje

Jupi :)

Hej dziewczyny :) proszę o radę 27 stycznia brałam zastrzyk ovitrelle. 10 dni po zrobiłam sobie betę z krwi wynik wyszedł 3.89. Dziś 14 dni po zrobiłam betę również z krwi wynik 48.11 co sądzicie? 😊 nie wiem czy już mam się cieszyć?

Ekstra betka ;) powtórz po 48 h i sprawdź sobie przyrościk a potem z górki już :)
Ciesze się bardzo! :)

Hej, witam się w 1 dc, po 39 dniach okres przyszedł, już nie muszę iść jutro do ginekologa
emoji51.png

Podpowiedzcie mi proszę w którym dniu mam iść na monitoring skoro raz mam 29 dni a raz 39 dni cyklu
emoji55.png

Przykro mi :( Szkoda że ta parszywa @ przyszła znów ...

Idż, idź na monitoring. Doktor zobaczy co i jak z pęcherzykiem ;)

reklama
Do góry