reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Uf nadrobiłam:)
Laski beta z soboty odebrana Z negatywów to już nie wiem nic totalnie, bo tych objawów przed @ trochę miałam i już wiadomo że nie można się niczym sugerować. No ale w każdym cyklu uczymy się czegoś nowego o sobie ;)
Z pozytywów, mój mąż jest cudowny. Powiedział że w tym miesiącu się przylozymy, nic na odwal sie i mam kupić testy owulacyjne.
Aha no i dziś już się pytał kiedy mam mieć owulacje i kiedy wreszcie skończy mi się okres bo już chce działać (Tak mam 2dc [emoji1787])
No i jeszcze spytał jak działają te testy owulacyjne i WGL no i stanowczo nie rezygnujemy z codziennych badań piersi (za bardzo go to cieszy żeby rezygnować pomimo że nic nam to nie dało)
Czyli teraz kilka dni spokoju umysłowego A później świrujemy ;)
Kochany jest :) ale z drugiej strony nie wiem czy to rzeczywiscie tak moze dzialac ale dotykajac sciskajac piersi czy sutki moze pobudzic prolaktyne..

Nadrabiałam wczoraj teoche wasze rozmowy co do cieniow i w ogóle. A ja powiem tak dla mnie robienie 5 dni przed miesiączka to głupota. Przepraszam za określenie. Ale wiecie skąd jest najprawdopodobniej ten cień? Wcale nie żądny felerny test. Do zaplodnienia doszło ale ciąża się nie utrzymała czyli była to ciąża biochemiczna. Poczytajcie w necie ile takich ciąż kobitki tracą. Dlatego na teście zawsze pisze by testować w dniu miesiączki. Bo wtedy jest większe prawdopodobieństwo że się utrzyma. Ja mając nieregularne miesiączki wzielam wszystkie cykle od stycznia 2019 i wyliczyłam średnia długość i wtedy testowałam tak ze wierzyłam wynikowi ( a że jestem nie cierpliwa robiłam dwa dni wcześniej i co i biel ale mnie to nie stresowalo). Więc dziewczynki najlepiej testować jak spodziewacie się @ 😍
Hej to znowu ja... tak przeczytałam Twój post i masz pełna racje... słuchaj ja wiem ze dostałam wczoraj okres i również wiem ze nic nie wiem bo nie wiem co myslec ze to testy były felerne i tak wyszły czy tal jak napisalas to była ciaza biochemiczna... dzisiaj rano zrobiłam test i tak wiem to jest porąbane ale poczułam ze musze zrobić mimo okresu zobaczyc co wyjdzie ze może to jakoś pomoże mi dojść do tego skad te wcześniejsze jasne kreski no i co nowe pudełko nowy test i znowu ten cień... wcześniej robiłam z tej firmy i nigdy mi się tak nie zdarzyło wiec co 2 pudełko felernych testów czy faktycznie ciaza biochemiczna czy po prostu sobie wmawiam kreskę? Sama zobacz... fakt jest taki ze jaśniejsza niż ta z przed kilku dni :(

Załączniki

• 1A60C625-D3D6-47E7-9745-96868775920C.jpeg
    1A60C625-D3D6-47E7-9745-96868775920C.jpeg
    296,5 KB · Wyświetleń: 133
  • 2D20E14C-6B90-47F5-AA31-F3E780192C94.jpeg
    2D20E14C-6B90-47F5-AA31-F3E780192C94.jpeg
    253,3 KB · Wyświetleń: 132
Hej to znowu ja... tak przeczytałam Twój post i masz pełna racje... słuchaj ja wiem ze dostałam wczoraj okres i również wiem ze nic nie wiem bo nie wiem co myslec ze to testy były felerne i tak wyszły czy tal jak napisalas to była ciaza biochemiczna... dzisiaj rano zrobiłam test i tak wiem to jest porąbane ale poczułam ze musze zrobić mimo okresu zobaczyc co wyjdzie ze może to jakoś pomoże mi dojść do tego skad te wcześniejsze jasne kreski no i co nowe pudełko nowy test i znowu ten cień... wcześniej robiłam z tej firmy i nigdy mi się tak nie zdarzyło wiec co 2 pudełko felernych testów czy faktycznie ciaza biochemiczna czy po prostu sobie wmawiam kreskę? Sama zobacz... fakt jest taki ze jaśniejsza niż ta z przed kilku dni :(
Na telefonie nie widać kreski :( Ale mogla być przecież biochemiczna :( To się niestety często zdarza.

Sądzę że to biochemiczna skoro jest okres A na teście jeszcze pokazuje bo stężenie hormonu pewnie jest w organizmie [emoji4] tak mi się wydaje [emoji4]

reklama
Do góry