reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tak mi sie wydaje...
Tej babo A gdzie w twój test!? [emoji85][emoji2368]
Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)

Też mam taką nadzieję i wierzę w ich komórki jajowe [emoji23] No i oczywiście w plemniki partnerów takze! [emoji23][emoji23]
Także Baby! Mam.nadzieje że już jesteście zafasolkowane! [emoji173]
Nooo mam nadzieję, że sporo jeszcze się dołączy do nas [emoji123] trzymam kciuki za pozytywy! [emoji173]️

Zrob dzis i jutro rano! Te z DOZ są dobre! Też je miałam [emoji16][emoji173] Także trzymam kciuki byś się nie posikala przez te 3 godziny w gatki tylko nasiusiala na test! I oczywiście pozytywny proszę!
Amen! [emoji120]
Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny [emoji23] Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda [emoji23] Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)

reklama
Hej to znowu ja... tak przeczytałam Twój post i masz pełna racje... słuchaj ja wiem ze dostałam wczoraj okres i również wiem ze nic nie wiem bo nie wiem co myslec ze to testy były felerne i tak wyszły czy tal jak napisalas to była ciaza biochemiczna... dzisiaj rano zrobiłam test i tak wiem to jest porąbane ale poczułam ze musze zrobić mimo okresu zobaczyc co wyjdzie ze może to jakoś pomoże mi dojść do tego skad te wcześniejsze jasne kreski no i co nowe pudełko nowy test i znowu ten cień... wcześniej robiłam z tej firmy i nigdy mi się tak nie zdarzyło wiec co 2 pudełko felernych testów czy faktycznie ciaza biochemiczna czy po prostu sobie wmawiam kreskę? Sama zobacz... fakt jest taki ze jaśniejsza niż ta z przed kilku dni :(
Będę szczera ja tu nic nie widzę. Ale jeśli były kreski to biochemiczna być musiala...

Do góry