reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tak mi sie wydaje...
Tej babo A gdzie w twój test!? [emoji85][emoji2368]
Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny 😂 Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda 😂 Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)

Też mam taką nadzieję i wierzę w ich komórki jajowe [emoji23] No i oczywiście w plemniki partnerów takze! [emoji23][emoji23]
Także Baby! Mam.nadzieje że już jesteście zafasolkowane! [emoji173]
Nooo mam nadzieję, że sporo jeszcze się dołączy do nas [emoji123] trzymam kciuki za pozytywy! [emoji173]️

Zrob dzis i jutro rano! Te z DOZ są dobre! Też je miałam [emoji16][emoji173] Także trzymam kciuki byś się nie posikala przez te 3 godziny w gatki tylko nasiusiala na test! I oczywiście pozytywny proszę!
Amen! [emoji120]
Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godziny [emoji23] Nie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda [emoji23] Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo :)

reklama
Hej to znowu ja... tak przeczytałam Twój post i masz pełna racje... słuchaj ja wiem ze dostałam wczoraj okres i również wiem ze nic nie wiem bo nie wiem co myslec ze to testy były felerne i tak wyszły czy tal jak napisalas to była ciaza biochemiczna... dzisiaj rano zrobiłam test i tak wiem to jest porąbane ale poczułam ze musze zrobić mimo okresu zobaczyc co wyjdzie ze może to jakoś pomoże mi dojść do tego skad te wcześniejsze jasne kreski no i co nowe pudełko nowy test i znowu ten cień... wcześniej robiłam z tej firmy i nigdy mi się tak nie zdarzyło wiec co 2 pudełko felernych testów czy faktycznie ciaza biochemiczna czy po prostu sobie wmawiam kreskę? Sama zobacz... fakt jest taki ze jaśniejsza niż ta z przed kilku dni :(
Będę szczera ja tu nic nie widzę. Ale jeśli były kreski to biochemiczna być musiala...

Do góry