reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja tak miałam w grudniu. Na teście był cień który wyglądał tak jak na zdjęciu. A na drugi dzień słabszy i za 3 dni dostałam @. Podejrzewam że biochemiczna była...
Boję się...ze się zawiode... A miała któras tak ?? Ze pozytyw był...A nic nie było?? Ciągle ten brzuch po bolewa...
Jutro rano zrobię test...
received_2771046522932419.jpeg

reklama
Laski, apropo badan nad cieniami zgłaszam się: czy coś widać na zdjęciu?

Ogólnie sprawa wygląda tak że to test z rana teraz sprawdzony i na żywo widać ducha cienia, i dzisiaj mnie poprostu zalewa żółty śluz taki śliski jak płodny ale bardziej lepki, nigdy takiego nie miałam, nigdy.
Brawo ja... A zdjęcie:/
20200206_170727.jpeg
20200206_170717.jpeg

Boję się...ze się zawiode... A miała któras tak ?? Ze pozytyw był...A nic nie było?? Ciągle ten brzuch po bolewa...
Jutro rano zrobię test...
BTW z tym brzuchem to ja bym zrobiła badanie progesteronu. Teoretycznie lekarze mówią, że nie powinien boleć tak żebyś zwracała na to uwagę. Xeby sie nie okazało, że progesteron za niski. Wtedy od razu dostałabyś duphaston. Ale to moje zdanie - ja trochę jestem przewrażliwiona

Taki żółtawy jest typowy przed @. Nie kieruj się nim. Jesteś przed @, powtórz test rano, może kreska będzie już ciemniejsza :)
Też bym powiedziała że typowy ale nigdy nie miałam, nie takiej konsystencji i ilości. Przed okresem zawsze miałam taki całkiem lepki, raz biały raz żółty.
Ale całkiem lepki, nawet z grudkami jeśli wiecie co mam na myśli że
A teraz jest prawie taki jak płodny.
A i dziś mnie brzuch z prawej strony kuł, a chyba z prawego miałam owu

Dokładnie to samo mi powiedziała kobitka w laboratorium. Że gdyby nie było hormonu nie byłoby nawet cienia. Także pewnie była biochemiczna nie utrzymała się bo byłam po antybiotykach przez które owulacje miałam w 29 dc A cykl 43 dni.
I na pewno była. Test by nie wykrył beta hcg jakby go nie bylo

reklama
Ja miałam na poczatku przed terminem @ wodnisty, nierozciagliwy, razem przezroczysty i klejące jakby. Był i to bardzo bardzo dużo.
Też bym powiedziała że typowy ale nigdy nie miałam, nie takiej konsystencji i ilości. Przed okresem zawsze miałam taki całkiem lepki, raz biały raz żółty.
Ale całkiem lepki, nawet z grudkami jeśli wiecie co mam na myśli że
A teraz jest prawie taki jak płodny.
A i dziś mnie brzuch z prawej strony kuł, a chyba z prawego miałam owu

Do góry