bleucoco
Fanka BB :)
U mnie też brak załącznikaU mnie nie wyświetla się zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też brak załącznikaU mnie nie wyświetla się zdjęcie
Nie ma zdjecia....Laski, apropo badan nad cieniami zgłaszam się: czy coś widać na zdjęciu?
Ogólnie sprawa wygląda tak że to test z rana teraz sprawdzony i na żywo widać ducha cienia, i dzisiaj mnie poprostu zalewa żółty śluz taki śliski jak płodny ale bardziej lepki, nigdy takiego nie miałam, nigdy.
Biorąc pod uwagę czas to ze wypiłam 1.5wody...to bardzo ciemna ciemniejsza niż wczorajNo i jak? Już chyba wyszedł?
I jak?I musialam powtórzyć test tak truł dupe. No i czekamy na wynik xD
Boję się...ze się zawiode... A miała któras tak ?? Ze pozytyw był...A nic nie było?? Ciągle ten brzuch po bolewa...Powtórz i będziemy mieli jasna sytuacje![emoji7]
Laski, apropo badan nad cieniami zgłaszam się: czy coś widać na zdjęciu?
Ogólnie sprawa wygląda tak że to test z rana teraz sprawdzony i na żywo widać ducha cienia, i dzisiaj mnie poprostu zalewa żółty śluz taki śliski jak płodny ale bardziej lepki, nigdy takiego nie miałam, nigdy.
A gdzie fotka?Biorąc pod uwagę czas to ze wypiłam 1.5wody...to bardzo ciemna ciemniejsza niż wczoraj ❤
Zrobię jak mążul się na cieszyA g
A gdzie fotka?
Sporo dziewczyn tu pisało o fałszywym pozytywie, mimo że mi się zawsze wydawalo, że to rzadkie sytuacje. Pewnie jakieś wadliwe testy albo biochemiczne. Pamiętam jedną historię, że przed terminem @ beta z krwi była 6-7, a później przyszło krwawienie. Także wszystko się niestety może zdarzyć, podobnie jak potem do II trymestru...Boję się...ze się zawiode... A miała któras tak ?? Ze pozytyw był...A nic nie było?? Ciągle ten brzuch po bolewa...
Jutro rano zrobię test...
Wiec czekamyZrobię jak mążul się na cieszy