reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra dodaje 🙈

Załączniki

• IMG_20200206_172401.jpg
    IMG_20200206_172401.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 155
reklama
Przykro mi, ale janie widzę cienia. Myślę, że lepiej będzie powtórzyć za 2 dni albo iść na betę. A najlepiej poczekać do @, ale qiem że Ci ciężko
Czyli do dziś xD bo niby dziś termin @.
Dlatego mnie tak dziwi ten śluz i WGL wszystko, robiłam jeszcze teraz pinka plytkowego 10 ale niestety jak mocz nie poranny to musi być duże stężenie żeby coś pokazało A u mnie nawet jak jest coś na rzeczy to raczej za świeże żeby wylapac

Też bym powiedziała że typowy ale nigdy nie miałam, nie takiej konsystencji i ilości. Przed okresem zawsze miałam taki całkiem lepki, raz biały raz żółty.
Ale całkiem lepki, nawet z grudkami jeśli wiecie co mam na myśli że
A teraz jest prawie taki jak płodny.
A i dziś mnie brzuch z prawej strony kuł, a chyba z prawego miałam owu
Ja tez tak miałam i naczytałam się OGROM publikacji na ten temat i po polsku i po angielsku i niestety wszędzie czytałam, że to mogą być objawt zbliżającej się @. Ja już nawet nie patrzę czy coś mam „nowego”, bo raz na kilka miesięcy tak się dzieje, że jest „inaczej” a ciąży jak nie było tak nie ma... Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam, jak my wszystkie. Trudne to jest bardzo. Ale nie ma co zastanawiać się czy ta zmiana w śluzie i kłucie jajnika to na @ czy na ciążę, bo niepotrzebnie się denerwujesz... Może pójdź na betę? Teraz już powinna być choć trochę podwyższona.
Jutro piątek. Jak zrobisz rano to wieczorem online będzissz miała wyniki i będziesz spokojniejsza :)

Czyli do dziś xD bo niby dziś termin @.
Dlatego mnie tak dziwi ten śluz i WGL wszystko, robiłam jeszcze teraz pinka plytkowego 10 ale niestety jak mocz nie poranny to musi być duże stężenie żeby coś pokazało A u mnie nawet jak jest coś na rzeczy to raczej za świeże żeby wylapac
No to tym bardziej jutro rano marsz na betę i daj spokój z tymi testami w domu !!!! ❤️

Wiem, wiem, powtarzam w sobotę.
Ale już sobie wbiłam do łba, że skoro wczoraj wyszła blada kreska na teście to musiało być już te 10 mlu, a dziś tylko 12. Głupia ja 🙄
Muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrwać do soboty.

No to czekamy na wyniki! Muszą być dobre!
Coś czuje, że będą dobre wieści. Trzymam kciuki i nie puszcze nawet jak będzie boleć :)

Godny polecenia lekarza. Z jakiego miasta jesteś ?

Piękny gest lekarza :) @Milipiet
No właśnie gdzie przyjmuje :D

Ulala ale się druga krecha przebija no no ;) super!

Dziewczyny moja beta to tylko 12.7... Jestem w 27dc, jakieś 2-3 dni przed okresem, liczę, że 11-12dpo.
Czekam na telefon od lekarza, ale ten wynik mnie załamał, liczyłam, że będzie więcej. Boję się, że to znowu biochemiczna 🙁
ja w 15dpo mialam 36,5, teraz 17tydzien ciazy :) nie patrz na numer jaki masz na becie bo on jest malo istotny, isotny jest % przyrost. Jedna bedzie miala bete w dniu spodziewanej @ 50 a inna 1000, u kazdej w innym czasie dochodzi do zagniezdzenia :) takze nie zalamuj sie bo stres teraz niewskazany w ogole!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez tak miałam i naczytałam się OGROM publikacji na ten temat i po polsku i po angielsku i niestety wszędzie czytałam, że to mogą być objawt zbliżającej się @. Ja już nawet nie patrzę czy coś mam „nowego”, bo raz na kilka miesięcy tak się dzieje, że jest „inaczej” a ciąży jak nie było tak nie ma... Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam, jak my wszystkie. Trudne to jest bardzo. Ale nie ma co zastanawiać się czy ta zmiana w śluzie i kłucie jajnika to na @ czy na ciążę, bo niepotrzebnie się denerwujesz... Może pójdź na betę? Teraz już powinna być choć trochę podwyższona.
Jutro piątek. Jak zrobisz rano to wieczorem online będzissz miała wyniki i będziesz spokojniejsza :)
W moim cudownym mieście nie ma wyników online, i nie mogę przynajmniej do soboty iść na betę, praca od 6-14 A punkty od 7 otwarte, i nie wyrwe się z pracy bo 25 km w jedną stronę do labo.
Wiem że się nakrecam i wiem że będzie bolało jak @ się zacznie, trudno jestem z przyjaciółką umówiona że jak @ się zacznie to jutro pijemy coś wysoko % A jak się nie zacznie to grzecznie kawę:D

Do góry