reklama
Verona26
Fanka BB :)
Nk elegancki [emoji7] Ja tez tak patrzyłam czy krecha ciemnieje [emoji7]
Dobra dodaje [emoji85]
Saneatsui
Czyli do dziś xD bo niby dziś termin @.Przykro mi, ale janie widzę cienia. Myślę, że lepiej będzie powtórzyć za 2 dni albo iść na betę. A najlepiej poczekać do @, ale qiem że Ci ciężko
Dlatego mnie tak dziwi ten śluz i WGL wszystko, robiłam jeszcze teraz pinka plytkowego 10 ale niestety jak mocz nie poranny to musi być duże stężenie żeby coś pokazało A u mnie nawet jak jest coś na rzeczy to raczej za świeże żeby wylapac
bleucoco
Ja tez tak miałam i naczytałam się OGROM publikacji na ten temat i po polsku i po angielsku i niestety wszędzie czytałam, że to mogą być objawt zbliżającej się @. Ja już nawet nie patrzę czy coś mam „nowego”, bo raz na kilka miesięcy tak się dzieje, że jest „inaczej” a ciąży jak nie było tak nie ma... Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam, jak my wszystkie. Trudne to jest bardzo. Ale nie ma co zastanawiać się czy ta zmiana w śluzie i kłucie jajnika to na @ czy na ciążę, bo niepotrzebnie się denerwujesz... Może pójdź na betę? Teraz już powinna być choć trochę podwyższona.Też bym powiedziała że typowy ale nigdy nie miałam, nie takiej konsystencji i ilości. Przed okresem zawsze miałam taki całkiem lepki, raz biały raz żółty.
Ale całkiem lepki, nawet z grudkami jeśli wiecie co mam na myśli że
A teraz jest prawie taki jak płodny.
A i dziś mnie brzuch z prawej strony kuł, a chyba z prawego miałam owu
Jutro piątek. Jak zrobisz rano to wieczorem online będzissz miała wyniki i będziesz spokojniejsza
bleucoco
No to tym bardziej jutro rano marsz na betę i daj spokój z tymi testami w domu !!!!Czyli do dziś xD bo niby dziś termin @.
Dlatego mnie tak dziwi ten śluz i WGL wszystko, robiłam jeszcze teraz pinka plytkowego 10 ale niestety jak mocz nie poranny to musi być duże stężenie żeby coś pokazało A u mnie nawet jak jest coś na rzeczy to raczej za świeże żeby wylapac
ElaStyczna
Idealny )Dziewczyny moje kochane, orientujecie się może co oznacza taki wynik prolaktyny
Zobacz załącznik 1077097
Ja bym nie patrzyła ale ten mój kochaś musi sprawdzać czy ciemniejeNk elegancki [emoji7] Ja tez tak patrzyłam czy krecha ciemnieje [emoji7]
Wesoła_Aga
Wiem, wiem, powtarzam w sobotę.
Ale już sobie wbiłam do łba, że skoro wczoraj wyszła blada kreska na teście to musiało być już te 10 mlu, a dziś tylko 12. Głupia ja
Muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrwać do soboty.
No to czekamy na wyniki! Muszą być dobre!
Coś czuje, że będą dobre wieści. Trzymam kciuki i nie puszcze nawet jak będzie boleć
Godny polecenia lekarza. Z jakiego miasta jesteś ?
Piękny gest lekarza @Milipiet
No właśnie gdzie przyjmuje
Dobra dodaje
Ulala ale się druga krecha przebija no no super!
wiola0904
ja w 15dpo mialam 36,5, teraz 17tydzien ciazy nie patrz na numer jaki masz na becie bo on jest malo istotny, isotny jest % przyrost. Jedna bedzie miala bete w dniu spodziewanej @ 50 a inna 1000, u kazdej w innym czasie dochodzi do zagniezdzenia takze nie zalamuj sie bo stres teraz niewskazany w ogole!!!Dziewczyny moja beta to tylko 12.7... Jestem w 27dc, jakieś 2-3 dni przed okresem, liczę, że 11-12dpo.
Czekam na telefon od lekarza, ale ten wynik mnie załamał, liczyłam, że będzie więcej. Boję się, że to znowu biochemiczna
Ostatnia edycja:
reklama
Saneatsui
W moim cudownym mieście nie ma wyników online, i nie mogę przynajmniej do soboty iść na betę, praca od 6-14 A punkty od 7 otwarte, i nie wyrwe się z pracy bo 25 km w jedną stronę do labo.Ja tez tak miałam i naczytałam się OGROM publikacji na ten temat i po polsku i po angielsku i niestety wszędzie czytałam, że to mogą być objawt zbliżającej się @. Ja już nawet nie patrzę czy coś mam „nowego”, bo raz na kilka miesięcy tak się dzieje, że jest „inaczej” a ciąży jak nie było tak nie ma... Wiem co czujesz, też przez to przechodziłam, jak my wszystkie. Trudne to jest bardzo. Ale nie ma co zastanawiać się czy ta zmiana w śluzie i kłucie jajnika to na @ czy na ciążę, bo niepotrzebnie się denerwujesz... Może pójdź na betę? Teraz już powinna być choć trochę podwyższona.
Jutro piątek. Jak zrobisz rano to wieczorem online będzissz miała wyniki i będziesz spokojniejsza
Wiem że się nakrecam i wiem że będzie bolało jak @ się zacznie, trudno jestem z przyjaciółką umówiona że jak @ się zacznie to jutro pijemy coś wysoko % A jak się nie zacznie to grzecznie kawę