reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mysl pzoytywnie. Mnie tez tuyaj dziwczyny straszyły że za szybko w pracybpwoiedzialm, że może być różnie, że biochemiczna, tets zrobiony za szybko Ale ja się tak nastawilam pozytywnie, że musi być ok! I cały czas tak myślę. Jeszcze nie byłam na USG, ale musi być wszystko dobrze! [emoji4] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji4]
Dokładnie... ja już sobie wkrecam...ze może test zepsuty...I temu odrazu ten bladzioch... hmm sama juz nie wiem...

reklama
Mój tak samo, był w szoku i pytał kilka razy skąd się biorą wpadki w takim razie [emoji23]
Najbardziej mi się śmiać chciało jak kiedyś w końcu powiedział, że chce dziecko, to po rozmowie było „to co, idziemy?” Hahaha A jeszcze wtedy miałam @ albo byłam tuż po już nawet nie pamiętam 😂

Laski, apropo badan nad cieniami zgłaszam się: czy coś widać na zdjęciu?

Ogólnie sprawa wygląda tak że to test z rana teraz sprawdzony i na żywo widać ducha cienia, i dzisiaj mnie poprostu zalewa żółty śluz taki śliski jak płodny ale bardziej lepki, nigdy takiego nie miałam, nigdy.

Ja tydzień po terminie miesiączki miałam 11 i ciąża biochemiczna.. ☹Było smutno, ale po paru dniach byłam wdzięczna, że na tak wczesnym etapie... A nie później... Ale jeszcze nic straconego! Ja bym powtórzyła betę i patrzyła na przyrost
No pewnie. Bez powtórzenia badania po 2 dniach lekarz nic nie powie. Jak dla mnie 11 dpo prawie 13 to normalny wynik. Implantacja mogła być 9 dpo. Powtórz badania po 2 dniach. Ma być przyrost 66%

Ogólnie sprawa wygląda tak że to test z rana teraz sprawdzony i na żywo widać ducha cienia, i dzisiaj mnie poprostu zalewa żółty śluz taki śliski jak płodny ale bardziej lepki, nigdy takiego nie miałam, nigdy.
Taki żółtawy jest typowy przed @. Nie kieruj się nim. Jesteś przed @, powtórz test rano, może kreska będzie już ciemniejsza :)

reklama

U mnie nie wyświetla się zdjęcie :(

Do góry