reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W moim cudownym mieście nie ma wyników online, i nie mogę przynajmniej do soboty iść na betę, praca od 6-14 A punkty od 7 otwarte, i nie wyrwe się z pracy bo 25 km w jedną stronę do labo.
Wiem że się nakrecam i wiem że będzie bolało jak @ się zacznie, trudno jestem z przyjaciółką umówiona że jak @ się zacznie to jutro pijemy coś wysoko % A jak się nie zacznie to grzecznie kawę:D
Dobry pomysł! Kurcze mega współczuję z tym brakiem dostępu do labo :( Nie da rady jakoś tego obejść? Albo w sobo podjechać prywatnie?

Wiem, wiem, powtarzam w sobotę.
Ale już sobie wbiłam do łba, że skoro wczoraj wyszła blada kreska na teście to musiało być już te 10 mlu, a dziś tylko 12. Głupia ja 🙄
Muszę się uzbroić w cierpliwość i wytrwać do soboty.
Test siakany potrafi wylapac nawet nizsza bete niz ta 10 co pisze na pudelku :)

No to czekamy na wyniki! Muszą być dobre!
Coś czuje, że będą dobre wieści. Trzymam kciuki i nie puszcze nawet jak będzie boleć :)

Piękny gest lekarza :) @Milipiet
No właśnie gdzie przyjmuje :D

Ulala ale się druga krecha przebija no no ;) super!
Ginekolog przyjmuje w Ciechocinku w gabinecie prywatnym, a jest tez ordynatorem w szpitalu w Aleksandrowie. Dr Leszek Rotuski

Laski, czy Was tez tak naparzaly jajniki w czasie owulacji,dni plodnych ze promieniowalo aż do uda?
Pierwszy raz tak mam i mysle czy to owu czy cos nie tak

reklama
Do góry