reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja na tyle tracę ochotę na seks poza okresem okoowulacyjnym że np teraz mi przeszło przez myśl że może po seksie dostanę @ ... Aleee jakiś chyba poczekam aż mi tam gin zajrzy 🙈🙈🤪
Śmiejesz się, a poleca się seks na wywołanie spóźnionej @ ;) SERIO! Orgazm przecież powoduje delikatne skurcze macicy. To może przyspieszyć skurcze powodujące złuszczenie ścianki macicy :) Dlatego też w czasie zagnieżdżenia odradza się seksy. Także działaj :D

reklama
Śmiejesz się, a poleca się seks na wywołanie spóźnionej @ ;) SERIO! Orgazm przecież powoduje delikatne skurcze macicy. To może przyspieszyć skurcze powodujące złuszczenie ścianki macicy :) Dlatego też w czasie zagnieżdżenia odradza się seksy. Także działaj :D
A no tak orgazm 🤷 do orgazmu nie potrzebuje siusiaka 🤪😅 🙊🙊

Faktycznie coś w tym może być 🤔 ja ze dwa razy miałam przytulanki w dzień okresu i raz dwa dostawałam, dosłownie w nocy po. I zawsze mówiłam mojemu, że ma farta, że mu się udało jeszcze dziubnac przed okresem posuchy 😂

Ja mam wyciek z piersi od kiedy pamietam - albo takie osoczowe albo wręcz mleczny.
Prolaktynę mam w normie.
Ot taka uroda - ginekolog, endo i radiolog nie widzą nic niepokojącego.
[/QUOT
Ja nie zauważyłam nigdy wcześniej tego... A dopiero w tym cyklu... bo bolą mnie bardzo piersi i mam duze żyłki na sutkach .. zawsze przed @ Bolały mnie piersi...Ale teraz to już przesada... ostatnie dwa cykle mialam dziwne ...bo @ skape...byłam w styczniu u gina... I mówiła że nic niepokojącego nie widzi...po usg... Ale teraz spanikowalam ze może te cykle były beziwulacyjne bo @ byla 3 dni wcześniej... I do tego teraz to ,,mleko" z piersi...Nie sączy się samo... po lekkim nacisku...po co ja nacilam...głupia eh...

Ja na tyle tracę ochotę na seks poza okresem okoowulacyjnym że np teraz mi przeszło przez myśl że może po seksie dostanę @ ... Aleee jakiś chyba poczekam aż mi tam gin zajrzy 🙈🙈🤪
chyba juz tak jest, ze jak sie moze to sie nie chce, hehe a jak sie nie moze to czlowiek wariuje z myslenia o tym,. ja jestem w 17tyg ciazy i mam bezwzgledny zakaz seksow, gorzej, mam zakaz orgazmu, do 20 lutego na pewno. i jak zyc? moj P. co wieczor cycuchy chce masowac, po szyi calowac, a ja sie wzbraniam bo juz samo ogladanie reklam wywoluje u mnie podniecenie 😂 😂 😂 😂 😂

reklama
Do góry