reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochane ale widzę u Was dziś przygnębiajace nastroje przykro mi się to czyta, rozumiem Was doskonale... Ja w tym cyklu mam o dziwo dobry humor jestem nastawiona, że będę listopadową matka także u mnie płacz może się zacząć pod koniec lutego, poki co przytulanki co drugi dzień dziś kreska owu zdecydowanie mocniejsza i zobaczymy :)
Za wszystkie Was trzymam kciuki wierzę, że nam się wszystkim uda i niedługo każda będzie na wątku danego miesiąca [emoji3531]
[/QUOT
Kochana super ze masz dobry humor tak trzymaj dzialaj trzymam kciuki zeby byly dwie kreseczki napewno sie uda.
Ja do wczoraj trz mialam jakos tak testy owu byly pozytywne wiec mialam malutka nadzieje ze moze sie wkoncu uda ale jest jak jest musze dzialac mimo ze juz mi sie zyc odechciewa. Napeqno niedlugo kazda z nas zobaczy dwie kreseczki❤

chyba juz tak jest, ze jak sie moze to sie nie chce, hehe a jak sie nie moze to czlowiek wariuje z myslenia o tym,. ja jestem w 17tyg ciazy i mam bezwzgledny zakaz seksow, gorzej, mam zakaz orgazmu, do 20 lutego na pewno. i jak zyc? moj P. co wieczor cycuchy chce masowac, po szyi calowac, a ja sie wzbraniam bo juz samo ogladanie reklam wywoluje u mnie podniecenie 😂 😂 😂 😂 😂
No na tym etapie ciąży pamietam że te mogłam/ chciałam non stop to mąż się wahał bo bał się że będzie pukał dziecko w czoło ! 😂😂😂😂No kretyn 😬😬🤪 i nie dał sobie wytłumaczyć hahahahahahaha

Oezu laski jaki film/serial/kanał nie włączę to wszędzie „we’re going to have a baby!” I to jeszcze nieplanowane. Czemu, ja się pytam czemu. To samo jak otworzę jakąś stronę albo nawet facebooka czy instagrama. Wszędzie te ciąże, to jakaś plaga 😂

Faktycznie coś w tym może być 🤔 ja ze dwa razy miałam przytulanki w dzień okresu i raz dwa dostawałam, dosłownie w nocy po. I zawsze mówiłam mojemu, że ma farta, że mu się udało jeszcze dziubnac przed okresem posuchy 😂
ja nie opowiem mojej historii zwiazanej z przytulankami i okresem bo o pani... nie zycze nikomu, nigdzie i nigdy :D

No na tym etapie ciąży pamietam że te mogłam/ chciałam non stop to mąż się wahał bo bał się że będzie pukał dziecko w czoło ! 😂😂😂😂No kretyn 😬😬🤪 i nie dał sobie wytłumaczyć hahahahahahaha
ja wlasnie bardzo chce, starsznie odczuwam "chcice" hehe a zakaz jest i co zrobic... odnosnie pukania w czolo... moja pani ginekolog powiedziala do mnie od razu na poczatku ciazy, ze jesli bedzie wszystko ok, ciaza zdrowa to seksy dozwolone i zebym przekazala P. zeby sobie nie schlebial, ze w jakikolwiek sposob moglby dosiegnac dzidziusia hahaha

reklama
Do góry