Hmmm ja szybko musialam dorosnąć mialam niecałe 19 lat jak poszlam z domu. Od razu do już teraz meza. Jesteśmy ze sobą 6 lat. Tak naprawdę dzidzia będzie tylko dopełnieniem naszej miłości. Oczywiście moglibyśmy inaczej urzadzic to życie. Ale ja wiem co mnie najbardziej uszczęśliwiJaka Ty mlodziutka jestes i chce Ci sie juz dzieci? mi sie w tym wieku nawet za maz jeszcze nie chcialo
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Idziemy łeb w łebDokładnie tak jak piszesz, w grupie raźniej. Dobrze że mamy siebie nazwajem, możemy ponarzekać, wygadać się. W końcu każdej z nas sie uda!
Gonie was... 3 dpo.
Daraa_94
Kochane ale widzę u Was dziś przygnębiajace nastroje przykro mi się to czyta, rozumiem Was doskonale... Ja w tym cyklu mam o dziwo dobry humor jestem nastawiona, że będę listopadową matka także u mnie płacz może się zacząć pod koniec lutego, poki co przytulanki co drugi dzień dziś kreska owu zdecydowanie mocniejsza i zobaczymy
Za wszystkie Was trzymam kciuki wierzę, że nam się wszystkim uda i niedługo każda będzie na wątku danego miesiąca [emoji3531]
Za wszystkie Was trzymam kciuki wierzę, że nam się wszystkim uda i niedługo każda będzie na wątku danego miesiąca [emoji3531]
locala
Dooopa u mnie nie 8dpo a 8dc [emoji23][emoji23][emoji23]
Gonie was... 3 dpo.
Wesoła_Aga
I te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień?
To ja muszę być wyjątkową Agą (z definicji google największy gatunek ropuchy), że czasem trudno coś wynegocjować a co dopiero mówiąc co 2 dni.
Niewyżyte te wasze chłopy tyle wam powiem o!
(żart i wcale nie zadro )
Suwaczek drażniący się robi:
To ja muszę być wyjątkową Agą (z definicji google największy gatunek ropuchy), że czasem trudno coś wynegocjować a co dopiero mówiąc co 2 dni.
Suwaczek drażniący się robi:
Załączniki
kasiaa91
Ja mam wyciek z piersi od kiedy pamietam - albo takie osoczowe albo wręcz mleczny.Ja to mam dzisiaj mega doła... normalnie taki dzień płaczu...Wiem, że nic mi to nie da... Ale czasem tak trzeba... oby to była tylko wysoka prolaktyna ...A nie... Coś innego...
Sama się wkreciłam, że piersi bolą coraz bardziej ...te żyłki...A tu ... nagle jakis ,,wyciek" z piersi... Pewnie nawet owulacji nie miałam ..A ja głupia, naiwna ...eh... normalnie wściekłość...
A jeszcze jajnik tak boli...idzie ta wredna cholerna małpa... wcześniej będzie...
Przeprszam Was ...ze tak marudzę
Prolaktynę mam w normie.
Ot taka uroda - ginekolog, endo i radiolog nie widzą nic niepokojącego.
kasiaa91
I te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień?
albo codziennie
Daraa_94
Mój Boże a skąd trochę podstępu trzeba w tym cyklu wgl nie mówię, że mam owu więc mówię mu czy się bumcniemy on przecież głupi nie jest i się domyśla pewnie [emoji2356] jeszcze w piątek i odpoczynek [emoji23]I te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień?
Wesoła_Aga
A w weekend wszyscy sąsiedzi wezmą się do akcji z zazdrości
reklama
bleucoco
Wiem co czujesz. Mam to samo. Też od ostatniego cyklu wszystko „nowe”. Wcześniej jak się unormowało po „nowościach”, to pojawiły się kolejne „nowości”. Raz na jakiś czas objawy przed @ mi się zmieniają. Nie wiem od czego to zależy A te przekonania, że po czymś albo przy czymś łatwiej się zachodzi, to na mnie nie działająWłaśnie wiem i to mnie dobija, że objawy mogą być dokładnie takie same, tylko zastanawia to że tak jeszcze nie miałam nigdy. No I wewnętrzne poczucie już w terminie owulki że to TEN CYKL, a przed biochem też tak miałam że poprostu wiedziałam że to to.
Mam jeszcze jeden test facelle to zrobię jutro, jak dalej nic nie będzie to czekam na @ chyba bo idzie oszalec z tym wszystkim.
Podobno po biochemicznej łatwiej zajść. No ciekawe, dziewczyny z którymi szłam równo z cyklem są już po 2 pozytywnych betach A ja czekam w zawieszeniu ;(
Termin @ jutro lub w piątek więc jak ma przyjść to niech chociaż przyjdzie w terminie