reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie tez 8dpo dziś czasem brzuch zabolał a tak to cisza i spokój . Z nudów sobie siknelam na owulacyjny 😂 przynajmniej moglam sobie popatrzeć na dwie kreski😂🤭
Ja nie mam już owulacyjnych w domu :D Teraz jedyne czego mi do szczęścia potrzeba to szklanka wody podbarwiona białym wytrwanym winem i rafaello 😂 Jeszcze tydzień, damy radę! 💪🏻 Grunt, że te cycki mnie nie bolą jak zawsze, tylko wczoraj dokucZały. Już myślałam, że się rozkręci jak ostatnio, że tydzień przed @ zaczynają boleć a na 2-3 dni przed @ przestają, ale jakoś na razie cisza. Bolą, ale nie tak jak ostatnio, więc jest git, bo przynajmniej o tym wszystkim nie myślę i tak ma być! :)

Jaka Ty mlodziutka jestes i chce Ci sie juz dzieci? :) mi sie w tym wieku nawet za maz jeszcze nie chcialo
Hmmm ja szybko musialam dorosnąć 🤷‍♀️ mialam niecałe 19 lat jak poszlam z domu. Od razu do już teraz meza. Jesteśmy ze sobą 6 lat. Tak naprawdę dzidzia będzie tylko dopełnieniem naszej miłości. Oczywiście moglibyśmy inaczej urzadzic to życie. Ale ja wiem co mnie najbardziej uszczęśliwi 😍
Ja jak miałam 20 lat już chciałam dziecko . Dobrze że nie wyszło bo 3 lata później byłam już po rozwodzie.... Dwa lata później wzięłam kolejny ślub i tak jakos funkcjonujemy razem ;) mój 5 latek śpi za ścianą wywalczony cud przez lata i nie wiem do tej pory jak się udało bez kitu ... Kolejnej ciąży bałam się jak ognia bo myślałam no że teraz jak już tam przepchane to pójdzie w pierwszym cyklu a tu doooopa prawie 1.5 roku i nic
... Do tego cykle zrobiły się jak stonoga ( do 100 brakuje 42 😱😱😱).

Działamy dziewczyny !

I te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień? :errr: :errr:
To ja muszę być wyjątkową Agą (z definicji google największy gatunek ropuchy), że czasem trudno coś wynegocjować :laugh2::laugh2: a co dopiero mówiąc co 2 dni.

Niewyżyte te wasze chłopy tyle wam powiem o!

(żart i wcale nie zadro :p:p)

Suwaczek drażniący :D się robi:
Mój już 30chę skończył i trochę marudzi, że go potem siusiak boli bla bla bla hahaha ALE TO NIE MÓJ SIUSIAK, NIE MÓJ PROBLEM, so sorry 😂😂😂

Rozumiem twój ból...

PS. Ja chyba już rozumiem moją niechęć do seksu w ogóle. No bo tyle lat i nic. Więc po co mam te nogi rozkładać... Ech

PS.2. Matko jak mnie brzuch boli. Czyżby @ miała być wcześniej?
Wszystkie rozumiemy jak sie nie udaje. Ja to ostatnio stracilam ochotę na seks ciagle sie o tym mysli ja juz mam cos z glowa chyba

Wszystkie rozumiemy jak sie nie udaje. Ja to ostatnio stracilam ochotę na seks ciagle sie o tym mysli ja juz mam cos z glowa chyba
Ja na tyle tracę ochotę na seks poza okresem okoowulacyjnym że np teraz mi przeszło przez myśl że może po seksie dostanę @ ... Aleee jakiś chyba poczekam aż mi tam gin zajrzy 🙈🙈🤪

reklama
Do góry