reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie tez 8dpo dziś czasem brzuch zabolał a tak to cisza i spokój . Z nudów sobie siknelam na owulacyjny 😂 przynajmniej moglam sobie popatrzeć na dwie kreski😂🤭
Ja nie mam już owulacyjnych w domu :D Teraz jedyne czego mi do szczęścia potrzeba to szklanka wody podbarwiona białym wytrwanym winem i rafaello 😂 Jeszcze tydzień, damy radę! 💪🏻 Grunt, że te cycki mnie nie bolą jak zawsze, tylko wczoraj dokucZały. Już myślałam, że się rozkręci jak ostatnio, że tydzień przed @ zaczynają boleć a na 2-3 dni przed @ przestają, ale jakoś na razie cisza. Bolą, ale nie tak jak ostatnio, więc jest git, bo przynajmniej o tym wszystkim nie myślę i tak ma być! :)

Jaka Ty mlodziutka jestes i chce Ci sie juz dzieci? :) mi sie w tym wieku nawet za maz jeszcze nie chcialo
Hmmm ja szybko musialam dorosnąć 🤷‍♀️ mialam niecałe 19 lat jak poszlam z domu. Od razu do już teraz meza. Jesteśmy ze sobą 6 lat. Tak naprawdę dzidzia będzie tylko dopełnieniem naszej miłości. Oczywiście moglibyśmy inaczej urzadzic to życie. Ale ja wiem co mnie najbardziej uszczęśliwi 😍
Ja jak miałam 20 lat już chciałam dziecko . Dobrze że nie wyszło bo 3 lata później byłam już po rozwodzie.... Dwa lata później wzięłam kolejny ślub i tak jakos funkcjonujemy razem ;) mój 5 latek śpi za ścianą wywalczony cud przez lata i nie wiem do tej pory jak się udało bez kitu ... Kolejnej ciąży bałam się jak ognia bo myślałam no że teraz jak już tam przepchane to pójdzie w pierwszym cyklu a tu doooopa prawie 1.5 roku i nic
... Do tego cykle zrobiły się jak stonoga ( do 100 brakuje 42 😱😱😱).

Działamy dziewczyny !

I te chłopy serio Wam tak się bzykaja co 2 dzień? :errr: :errr:
To ja muszę być wyjątkową Agą (z definicji google największy gatunek ropuchy), że czasem trudno coś wynegocjować :laugh2::laugh2: a co dopiero mówiąc co 2 dni.

Niewyżyte te wasze chłopy tyle wam powiem o!

(żart i wcale nie zadro :p:p)

Suwaczek drażniący :D się robi:
Mój już 30chę skończył i trochę marudzi, że go potem siusiak boli bla bla bla hahaha ALE TO NIE MÓJ SIUSIAK, NIE MÓJ PROBLEM, so sorry 😂😂😂

Rozumiem twój ból...

PS. Ja chyba już rozumiem moją niechęć do seksu w ogóle. No bo tyle lat i nic. Więc po co mam te nogi rozkładać... Ech

PS.2. Matko jak mnie brzuch boli. Czyżby @ miała być wcześniej?
Wszystkie rozumiemy jak sie nie udaje. Ja to ostatnio stracilam ochotę na seks ciagle sie o tym mysli ja juz mam cos z glowa chyba

Wszystkie rozumiemy jak sie nie udaje. Ja to ostatnio stracilam ochotę na seks ciagle sie o tym mysli ja juz mam cos z glowa chyba
Ja na tyle tracę ochotę na seks poza okresem okoowulacyjnym że np teraz mi przeszło przez myśl że może po seksie dostanę @ ... Aleee jakiś chyba poczekam aż mi tam gin zajrzy 🙈🙈🤪

reklama
Do góry