reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dokładnie!! Super, że idziemy razem co do dnia :D Z kolei z @Qwertyy77 idę razem co do liczby cyklów :D Też 14! W końcu to będziemy my, co nie? :)
Ba! To co następny nasz? 😂Czyli jak Ty nie dostaniesz @ za tydzień to ja za 4 tygodnie :D
Mam też podobnie jak Ty z tymi objawami, rok temu po prostu czułam się jak na okres, a od paru cykli, a to cycki inaczej bolą, a to kręgosłup, a tu nagle coś nie smakuje.. Niestety, objawy dochodzą, ale dalej nic nie zwiastuja. Dlatego jak dziewczyny piszą że czuły się w ciąży troszke inaczej jak na okres to niestety ale dla mnie żaden wyznacznik, bo ja co miesiąc tak mam :D

reklama
Ba! To co następny nasz? 😂Czyli jak Ty nie dostaniesz @ za tydzień to ja za 4 tygodnie :D
Mam też podobnie jak Ty z tymi objawami, rok temu po prostu czułam się jak na okres, a od paru cykli, a to cycki inaczej bolą, a to kręgosłup, a tu nagle coś nie smakuje.. Niestety, objawy dochodzą, ale dalej nic nie zwiastuja. Dlatego jak dziewczyny piszą że czuły się w ciąży troszke inaczej jak na okres to niestety ale dla mnie żaden wyznacznik, bo ja co miesiąc tak mam :D
No dokładnie, nie wiem czemu tak mamy :( tak to bym się nie doszukiwała, a tu nagle coś się pojawia no i jak tu się nie zastanawiać... Albo że np jak ktoś ma dużo śluzu a nagle po owu ma sucho to że ciąża. No ja tak miałam 1 raz miesiąc temu i dopa 😂 Następne musimy być my! 🤗

Ja robiłam na nfz ale ogólnie to chyba 600 zl

Ważne że staranka są ;) bo są 🧐🧐🧐 więc trzymam kciuki

Mam to samo z seksem.... Mi się już poprostu nie chce 🥴

Wyplacz się kochana najważniejsze aby nie trzymać tych emocji w sobie.
Po takich wiadomościach brakuje mi tu reajcji " przytul " :*
A no sa.. i dzis moze tez jeszcze beda 😁czy to sie zakonczy kreskami juz nie moge sie doczekac 20 lutego 😅

no to poprawie Wam wszystkim humory...
jesli ktoras sie zgorszy badz ma poczuc niesmak, bo nie jest to zbyt apetyczne co opwiem to nie czytac!! przepraszam...
nie staralismy sie wteyd jeszcze o dzidzie, seks bez presji, wiadomo smakowal inaczej :D i czlowiek bawil sie soba. wiec romantyczna atmosfera, butelka winka poszla, haha, w sypialni czerwone ledy, jakas swieczka sie pali. gra wstepna, wszystko super... kochamy sie, potem zaczynamy po francusku... po wszystkim przytulamy sie a moj P. mowi, o matko, kochanie... i patrzy na mnie przerazony. no coz, ja bez okularow nie zauwazylam nic u niego bo jestem dosc slepa :D podczas penetracji dostalam okresu, nie zauwazylismy... potem francuski... nie musze mowic chyba ze oboje mielismy brudne buzie.
tadam, poprosze teraz oskara za najwiekszy sypialniany przypal :D

Oezu laski jaki film/serial/kanał nie włączę to wszędzie „we’re going to have a baby!” I to jeszcze nieplanowane. Czemu, ja się pytam czemu. To samo jak otworzę jakąś stronę albo nawet facebooka czy instagrama. Wszędzie te ciąże, to jakaś plaga 😂
No zebys wiedziala, na fb to sie odechciewa wchodzić bo ciagle wyskakuja ciuszki, zabawki cos masakra😂

reklama
Do góry