reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dokładnie!! Super, że idziemy razem co do dnia :D Z kolei z @Qwertyy77 idę razem co do liczby cyklów :D Też 14! W końcu to będziemy my, co nie? :)
Ba! To co następny nasz? 😂Czyli jak Ty nie dostaniesz @ za tydzień to ja za 4 tygodnie :D
Mam też podobnie jak Ty z tymi objawami, rok temu po prostu czułam się jak na okres, a od paru cykli, a to cycki inaczej bolą, a to kręgosłup, a tu nagle coś nie smakuje.. Niestety, objawy dochodzą, ale dalej nic nie zwiastuja. Dlatego jak dziewczyny piszą że czuły się w ciąży troszke inaczej jak na okres to niestety ale dla mnie żaden wyznacznik, bo ja co miesiąc tak mam :D

reklama
Ba! To co następny nasz? 😂Czyli jak Ty nie dostaniesz @ za tydzień to ja za 4 tygodnie :D
Mam też podobnie jak Ty z tymi objawami, rok temu po prostu czułam się jak na okres, a od paru cykli, a to cycki inaczej bolą, a to kręgosłup, a tu nagle coś nie smakuje.. Niestety, objawy dochodzą, ale dalej nic nie zwiastuja. Dlatego jak dziewczyny piszą że czuły się w ciąży troszke inaczej jak na okres to niestety ale dla mnie żaden wyznacznik, bo ja co miesiąc tak mam :D
No dokładnie, nie wiem czemu tak mamy :( tak to bym się nie doszukiwała, a tu nagle coś się pojawia no i jak tu się nie zastanawiać... Albo że np jak ktoś ma dużo śluzu a nagle po owu ma sucho to że ciąża. No ja tak miałam 1 raz miesiąc temu i dopa 😂 Następne musimy być my! 🤗

Ja robiłam na nfz ale ogólnie to chyba 600 zl

Ważne że staranka są ;) bo są 🧐🧐🧐 więc trzymam kciuki

Mam to samo z seksem.... Mi się już poprostu nie chce 🥴

Wyplacz się kochana najważniejsze aby nie trzymać tych emocji w sobie.
Po takich wiadomościach brakuje mi tu reajcji " przytul " :*
A no sa.. i dzis moze tez jeszcze beda 😁czy to sie zakonczy kreskami juz nie moge sie doczekac 20 lutego 😅

no to poprawie Wam wszystkim humory...
jesli ktoras sie zgorszy badz ma poczuc niesmak, bo nie jest to zbyt apetyczne co opwiem to nie czytac!! przepraszam...
nie staralismy sie wteyd jeszcze o dzidzie, seks bez presji, wiadomo smakowal inaczej :D i czlowiek bawil sie soba. wiec romantyczna atmosfera, butelka winka poszla, haha, w sypialni czerwone ledy, jakas swieczka sie pali. gra wstepna, wszystko super... kochamy sie, potem zaczynamy po francusku... po wszystkim przytulamy sie a moj P. mowi, o matko, kochanie... i patrzy na mnie przerazony. no coz, ja bez okularow nie zauwazylam nic u niego bo jestem dosc slepa :D podczas penetracji dostalam okresu, nie zauwazylismy... potem francuski... nie musze mowic chyba ze oboje mielismy brudne buzie.
tadam, poprosze teraz oskara za najwiekszy sypialniany przypal :D

Oezu laski jaki film/serial/kanał nie włączę to wszędzie „we’re going to have a baby!” I to jeszcze nieplanowane. Czemu, ja się pytam czemu. To samo jak otworzę jakąś stronę albo nawet facebooka czy instagrama. Wszędzie te ciąże, to jakaś plaga 😂
No zebys wiedziala, na fb to sie odechciewa wchodzić bo ciagle wyskakuja ciuszki, zabawki cos masakra😂

reklama
Do góry