reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja dziś mam mega ciężki dzień. Nic mi nie wychodzi, o wszystkim zapominam. Kawę w kawiarce wstawiam bez kawy, zapominam żeby wziąć herbatę z pokoju idąc do kuchni zrobić herbatę w pracy, o wszystkim zapominam 😂 Czuję się jakbym miała jakąś mgłę mózgową. Może progesteron skacze, bo dziś 21 dc to tak akurat czas, jeżeli była owulacja. To chyba ten hormon powoduje takie samopoczucie. W dodatku jestem jakaś humorzasta i wszystko mnie męczy :( Oby do weekendu i mieć święty spokój :(

Dzięki [emoji4]
Więc krótko o mnie: Magdalena, 31 lat (jeszcze), starania od czerwca 2018 (jestem na forum od dawna, znam Wasze historie, ale jest was tyle, że nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać).
Po ponad roku od rozpoczęcia starań zaszłam w ciążę, niestety poroniłam pod koniec 12 tygodnia. Za tydzień mam dostać @ i wracamy do gry. Podstawowe badania po poronieniu nic nie wykazały. Prawdopodobnie organizm wykrył wadę genetyczną zarodka i zakończył ciążę. Z powodu obfitego krwawienia konieczny był zabieg łyżeczkowania, a po nim 3 cykle przerwy w staraniach.
Nast. @ 09.02.2020, owulacja około 10 dnia cyklu, @ regularne 25-27 dni.

Trzymam kciuki :) Ja w tym miesiącu cierpliwie czekam do terminu i nie będę wariowała z testami na kilka dni przed 😂 Nie robię sobie nadziei, ale cieszę się, że mimo tych chorób na początku stycznia wszystko wskazuje na to, że owulacja była i śluz płodny był wręcz książkowy a w grudniu go nie było wcale :D To dobrze świadczy :)
Super, ze wszystko wraca do normalnosci :) ja sie ze swoim zalozylam ze jak zrobie test przed terminem @ to caly nastepny miesiac robie mu pyszne sniadania obiady i kolacje 😂😂😂 takze musze sie powstrzymywac

Nie wiem jak to działa, ale za każdym razem jak któraś z Was testuje to ja się czuje jakbym czekała na swoją betę
emoji85.png
Tez tak macie? U mnie dopiero 11dc.
ja to wstalam dzisiaj rano po ciezkiej nieprzespanej nocy, patrze, dziewczyny od 5 rozmowy o betach, mysle, ja to bety nie bede robic bo juz 17 tydzien ale tak sie nakrecilam badaniami, ze pojechalam zrobic tsh i magnez 🙈 🙈 🙉

Przykro mi z powodu Twojej straty. Życzę powodzenia, żebyś jak najszybciej zobaczyła II [emoji3590]
Dzięki [emoji4]
Więc krótko o mnie: Magdalena, 31 lat (jeszcze), starania od czerwca 2018 (jestem na forum od dawna, znam Wasze historie, ale jest was tyle, że nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać).
Po ponad roku od rozpoczęcia starań zaszłam w ciążę, niestety poroniłam pod koniec 12 tygodnia. Za tydzień mam dostać @ i wracamy do gry. Podstawowe badania po poronieniu nic nie wykazały. Prawdopodobnie organizm wykrył wadę genetyczną zarodka i zakończył ciążę. Z powodu obfitego krwawienia konieczny był zabieg łyżeczkowania, a po nim 3 cykle przerwy w staraniach.
Nast. @ 09.02.2020, owulacja około 10 dnia cyklu, @ regularne 25-27 dni.

reklama
Do góry