bleucoco
Fanka BB :)
PowodzeniaRównież trzymam kciuki ja myślę testować 10dpo czyli od piątku co ma być to będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaRównież trzymam kciuki ja myślę testować 10dpo czyli od piątku co ma być to będzie
Super, ze wszystko wraca do normalnosci ja sie ze swoim zalozylam ze jak zrobie test przed terminem @ to caly nastepny miesiac robie mu pyszne sniadania obiady i kolacje takze musze sie powstrzymywacTrzymam kciuki Ja w tym miesiącu cierpliwie czekam do terminu i nie będę wariowała z testami na kilka dni przed Nie robię sobie nadziei, ale cieszę się, że mimo tych chorób na początku stycznia wszystko wskazuje na to, że owulacja była i śluz płodny był wręcz książkowy a w grudniu go nie było wcale To dobrze świadczy
ja to wstalam dzisiaj rano po ciezkiej nieprzespanej nocy, patrze, dziewczyny od 5 rozmowy o betach, mysle, ja to bety nie bede robic bo juz 17 tydzien ale tak sie nakrecilam badaniami, ze pojechalam zrobic tsh i magnezNie wiem jak to działa, ale za każdym razem jak któraś z Was testuje to ja się czuje jakbym czekała na swoją betęTez tak macie? U mnie dopiero 11dc.
Dzięki [emoji4]
Więc krótko o mnie: Magdalena, 31 lat (jeszcze), starania od czerwca 2018 (jestem na forum od dawna, znam Wasze historie, ale jest was tyle, że nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać).
Po ponad roku od rozpoczęcia starań zaszłam w ciążę, niestety poroniłam pod koniec 12 tygodnia. Za tydzień mam dostać @ i wracamy do gry. Podstawowe badania po poronieniu nic nie wykazały. Prawdopodobnie organizm wykrył wadę genetyczną zarodka i zakończył ciążę. Z powodu obfitego krwawienia konieczny był zabieg łyżeczkowania, a po nim 3 cykle przerwy w staraniach.
Nast. @ 09.02.2020, owulacja około 10 dnia cyklu, @ regularne 25-27 dni.
21 chybaKtórego dnia cyklu zrobić prolaktyne?