reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny :) Wracam po miesiącu nieobecności :) Wykurowałam się z cholerstwa, dbam o siebie i czekam na kolejną @ ;)

W tym miesiącu miałam 28.01. w terminie przewidywanej owu przepiękny czysty śluz najbardziej płodny (tylko jeden dzień). Próbowaliśmy 24,25,26 i 28-29 :)

Niestety kilka dni później 31.01 zaczęłam mieć objawy infekcji pochwy. Dużo śluzu i lekkie mrowienie/swędzenie pochwy. Od kilku dni biorę Lactovaginal i smaruję Clotrimazolem :)

Termin @ około 11-12 lutego :)
To tak jak u mnie termin miesiączki ,wyobraź sobie że mam to samo z tą infekcja .pierwszy raz coś takiego dzisiaj w nocy doświadczyłam. Dobrze że miałam lactovaginal w domu.

reklama
Ja bym powtórzyła test, nie ufam im. Mnie kiedyś oszukał. Mam nadzieję że u Ciebie to będzie ciąża!!![emoji4][emoji7]
Dziewczyny teraz pomyślcie że jestem nienormalna:-D

Napisalm wam ta wiadomość przed wstaniem z łóżka, kiedy w nocy obudził mnie ból jak na @ i na spaniu wstałam zazyc tabletkę i założyć podpaske.ale wstaje rano i nie ma kropli krwii to zrobiłam ten test i widzę to .....
Narazie jestem bardzo powsciagliwa co do tego i nie zasypujcie mnie gratulacjami proszę,choć nie ukrywam że tak bardzo bym chciała aby to była prawda[emoji16]

Zobacz załącznik 1075609

Myślę tak często, bo bym chyba zwariowała. Mam córkę 3,5 letnią i myślę, że może z małą różnicą wieku byłoby ciężko, może byłabym jakaś znerwicowana, córka mnie potrzebuje, a czasami to nawet, że może jestem matką do luftu i nie zasługuje na drugie dziecko [emoji1745]
No teraz to przegięłaś - do luftu?!??
Każda z nas zasługuje od czasu do czasu na kopa w .... w nos oczywiście. Może nie mam dziecka bo BYŁABYM złą mamą, nie mam drugiego bo JESTEM złą mamą i to są tylko te lightowe komplementy którymi same się raczymy. Wprowadzam oficjalny zakaz pisania, mówienia, a przede wszystkim myślenia głupot!!!

To tak jak u mnie termin miesiączki ,wyobraź sobie że mam to samo z tą infekcja .pierwszy raz coś takiego dzisiaj w nocy doświadczyłam. Dobrze że miałam lactovaginal w domu.
Ja nie miewam infekcji w ogóle :( Ale to może być u mnie z osłabienia, bo ciężko chorowałam w połowie stycznia i pewnie się przypałętało. Dobrze, że po owulacji, a nie w trakcie 😂

Hej! [emoji4] Witamy! Fajnie że powróciłas [emoji4]
Hej dziewczyny :) Wracam po miesiącu nieobecności :) Wykurowałam się z cholerstwa, dbam o siebie i czekam na kolejną @ ;)

W tym miesiącu miałam 28.01. w terminie przewidywanej owu przepiękny czysty śluz najbardziej płodny (tylko jeden dzień). Próbowaliśmy 24,25,26 i 28-29 :)

Niestety kilka dni później 31.01 zaczęłam mieć objawy infekcji pochwy. Dużo śluzu i lekkie mrowienie/swędzenie pochwy. Od kilku dni biorę Lactovaginal i smaruję Clotrimazolem :)

Termin @ około 11-12 lutego :)

Kochana i drożność miałam dwa razy sprawdzana i histeroskopie i laparoskopię jajowody oba pięknie drożne układ macicy prawidłowy Endo zawsze ładne żadnych zrostów mięśniaków polipów nadrzerek torbieli nic czysto i nadal nic.
A miałaś wykonywana drożność jajowodow albo laporoskopie moze tam coś w środku masz przyblokowane

reklama
Może być infekcja od tabletek, a brałaś antybiotyki? Bo ona właśnie często powodują infekcje [emoji848]
Ja nie miewam infekcji w ogóle :( Ale to może być u mnie z osłabienia, bo ciężko chorowałam w połowie stycznia i pewnie się przypałętało. Dobrze, że po owulacji, a nie w trakcie [emoji23]

Do góry