U mnie termin @ też koło 12lutegoHej dziewczyny Wracam po miesiącu nieobecności Wykurowałam się z cholerstwa, dbam o siebie i czekam na kolejną @
W tym miesiącu miałam 28.01. w terminie przewidywanej owu przepiękny czysty śluz najbardziej płodny (tylko jeden dzień). Próbowaliśmy 24,25,26 i 28-29
Niestety kilka dni później 31.01 zaczęłam mieć objawy infekcji pochwy. Dużo śluzu i lekkie mrowienie/swędzenie pochwy. Od kilku dni biorę Lactovaginal i smaruję Clotrimazolem
Termin @ około 11-12 lutego
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Antybiotyk brałam 3 dni bo błędnie zostałam zdiagnozowana i to było na początku stycznia. Później przez 6 dni brałam leki antywirusowe. Zazwyczaj jak mi się zdarzały infekcje po antybiotyku to od razu po antybiotyku, a nie ponad dwa tygodnie później, ale może po prostu organizm walczył, a później się już poddałMoże być infekcja od tabletek, a brałaś antybiotyki? Bo ona właśnie często powodują infekcje [emoji848]
Asia28BK
Czekam w kolejce na bete za 4 godziny będę miała jasność bo też im nie ufam:-)Ja bym powtórzyła test, nie ufam im. Mnie kiedyś oszukał. Mam nadzieję że u Ciebie to będzie ciąża!!![emoji4][emoji7]
bleucoco
Trzymam kciuki Ja w tym miesiącu cierpliwie czekam do terminu i nie będę wariowała z testami na kilka dni przed Nie robię sobie nadziei, ale cieszę się, że mimo tych chorób na początku stycznia wszystko wskazuje na to, że owulacja była i śluz płodny był wręcz książkowy a w grudniu go nie było wcale To dobrze świadczyU mnie termin @ też koło 12lutego
Verona26
Super! Także czkemay na wiadomość! [emoji173][emoji173][emoji7] Bedzi pozytywna na 100% [emoji4] Trzymam kciuki!
Czekam w kolejce na bete za 4 godziny będę miała jasność bo też im nie ufam:-)
Verona26
Mogło tak być [emoji4]
Antybiotyk brałam 3 dni bo błędnie zostałam zdiagnozowana i to było na początku stycznia. Później przez 6 dni brałam leki antywirusowe. Zazwyczaj jak mi się zdarzały infekcje po antybiotyku to od razu po antybiotyku, a nie ponad dwa tygodnie później, ale może po prostu organizm walczył, a później się już poddał
Również trzymam kciuki ja myślę testować 10dpo czyli od piątku co ma być to będzieTrzymam kciuki Ja w tym miesiącu cierpliwie czekam do terminu i nie będę wariowała z testami na kilka dni przed Nie robię sobie nadziei, ale cieszę się, że mimo tych chorób na początku stycznia wszystko wskazuje na to, że owulacja była i śluz płodny był wręcz książkowy a w grudniu go nie było wcale To dobrze świadczy
kolor nadzieji
Gratuluję dziewczyny 2 kreseczek napewno po betach się okaże że to ciążę na 100%[emoji4]
reklama