reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powiem Wam dziewczyny, że krzyczałam, że castagnus nie działa już na mnie i że PMS masakra, a już zwłaszcza w poprzednim cyklu, a teraz jak go nie biorę od miesiąca to jednak czuję róznicę - jestem 6 dpo, w piątek (4 dpo) zajadałam się colesławem, wczoraj wieczorem jechałam po mcdonalda, od wczoraj mam humorki i ogólnie jestem zmęczona, o wszystkim zapominam, nie chce mi się żyć 😂 Czyli jednak teraz stwierdzam, że przy castagnusie aż tak źle z tym PMS nie było 😂😂😂

reklama
W ogóle wczoraj się z mężem trochę powygłupialiśmy w sypialni i dzisiaj mam zakwasy na cyckach :D haha jakim cudem można tam mieć zakwasy- nie wiem, ale je mam 😂 😁

Jaki piękny pozytywny poczatek tygodnia [emoji16][emoji16] takie poniedziałki to ja rozumiem
Gratuluje dziewczyny i czekamy na piękne grube kreski i piękne bety z przyrostami

reklama
Mi pomogły gdzieś tak po 8 dniach. Dodatkowo dostałam od gina receptę na kolejne tabletki, profilaktycznie żeby infekcja nie wróciła.
Dziewczyny - po ilu dniach stosowania Lactovaginal przechodziły Wam swędzenia pochwy? Ja zaczęłam brać od razu 1 dnia objawów (nadmierna wydzielina + delikatne swędzenie), dziś jest 4 dzień, upławów nie ma, a dalej delikatnie mnie „łaskocze”. Dodam, że te upławy od początku nie miały żadnego zapachu [emoji2372] Aż 10 dni trzeba czekać na efekty?

Do góry