locala
Fanka BB :)
To jest dobre pytanie, mówi się że 3 dzien cyklu albo 21 [emoji2370]
21 chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 chyba
Fajny pomysłSuper, ze wszystko wraca do normalnosci ja sie ze swoim zalozylam ze jak zrobie test przed terminem @ to caly nastepny miesiac robie mu pyszne sniadania obiady i kolacje takze musze sie powstrzymywac
Dzięki, mam ogromną nadzieję, że uda się szybko, bo nie wyobrażam sobie starać się następny rok...Przykro mi z powodu Twojej straty. Życzę powodzenia, żebyś jak najszybciej zobaczyła II [emoji3590]
Ja stosowałam sześć pełnych dni, czyli 12 kapsułek wykorzystałam i przeszło..Dziewczyny - po ilu dniach stosowania Lactovaginal przechodziły Wam swędzenia pochwy? Ja zaczęłam brać od razu 1 dnia objawów (nadmierna wydzielina + delikatne swędzenie), dziś jest 4 dzień, upławów nie ma, a dalej delikatnie mnie „łaskocze”. Dodam, że te upławy od początku nie miały żadnego zapachu Aż 10 dni trzeba czekać na efekty?
No pewnie że tak:-)Jak to przy poniedzialku- humor taki se, ale właśnie się poprawił szefunio dopiero będzie za 1,5tygodnia w firmie więc juhuuuu! kota nie ma, myszy harcują
pytanie z serii tych głupich:
czy owu może być szybciej niż w kalendarzyku pokazuje? bo to że może być później to wiem, ale żeby szybciej była?
Czyli jeszcze trochę Ja mam używać raz na noc przez 10 dniJa stosowałam sześć pełnych dni, czyli 12 kapsułek wykorzystałam i przeszło..
U mnie też pon taki se Tak, owu może być w ciągu kilku dni przed lub kilka dni po terminie przewidzianym przez kalendarzyk Ja w tym miesiącu miałam termin na 31.01 a była 28.01. Dzień szczytu śluzu miałam 28.01 i od 29.01 sucho i twarda szyjkaJak to przy poniedzialku- humor taki se, ale właśnie się poprawił szefunio dopiero będzie za 1,5tygodnia w firmie więc juhuuuu! kota nie ma, myszy harcują
pytanie z serii tych głupich:
czy owu może być szybciej niż w kalendarzyku pokazuje? bo to że może być później to wiem, ale żeby szybciej była?