reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jejciu strasznie sympatyczne z was kobity i fajnie, że potraficie tak po ludzku napisać od siebie, zrozumieć i w ogóle. Poczekam dziewczyny co z tą umową moją będzie, bo widzę teraz że wcale nie muszą mi dawać na nieokreślony a mogą mi na rok dać np (1 umowa na okres próbny, 2 na 2 lata i teraz byłaby 3).
Potem zacznę szukać dziupli na wynajem :) albo już zaczne 😁 😁

Ostatnia edycja:
reklama
Jejciu strasznie sympatyczne z was kobity i fajnie, że potraficie tak po ludzku napisać od siebie, zrozumieć i w ogóle. Poczekam dziewczyny co z tą umową moją będzie, bo widzę teraz że wcale nie muszą mi dawać na nieokreślony a mogą mi na rok dać np (1 umowa na okres próbny, 2 na 2 lata i teraz byłaby 3).
Potem zacznę szukać dziupli na wynajem :)
Ty sobie wszystko poukładaj bo tutaj nikt nie chce dla Ciebie źle [emoji3531]

A jak tam samopoczucie u Ciebie kochana ?
O dziwo ok. Mam dobry humor i energię do działania żadnego pms czy coś i to mnie trochę wkurza . Brzuch ostatnio bolał mnie w piątek tydzień temu ,na tą chwilę tylko sutki bolą cały czas .
Np alicja- aplikacja... mój słownik w telefonie bardzo serdecznie Cię pozdrawia [emoji23][emoji23][emoji23]
😚

moj to mnie zaskoczyl,ostatnio tylko interesowaly go tylko przytulanki ,bo jak to on mowi,uda sie to sie uda,a jak nie to adoptujemy 2 psy,albo kupimy jak tam wole ( pomijam fakt,ze mamy juz 4 psy i kota 😂) ale,ostatnio zaczepil rozmowa swoja kuzynke,ktora jest na ostatnich nogach,jak to zrobila i mowi mi,kochanie moja kuzynka uzywala hmm jak to bylo hmmm,zaraz Ci pokaze,o takiego czegos ( pokazal fotke) a ja ze to paski owulacyjne,a on no o to,to,to moze zakupimy,bo ona za pierwszym razem zalapala,jak tego uzywała 😂 wkręcił się chłop 😂💕

Patrzcie co mi Flo pokazuje 🤣
A dzisiaj jest 38dc🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20200202-143452_Flo.jpg
    Screenshot_20200202-143452_Flo.jpg
    117,7 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry