Tak mówisz, bo obecny partner sprawił, że starania, to jakaś trauma.. gdyby w relacji był szacunek, wsparcie i zrozumienie, to na pewno nie byłoby to takie traumatyczne.. większość ludzi zakochuje w się w tej jedynej, drugiej osobie i oczywiście dziecko jest dopełnieniem tej miłości, ale uwierz, że dobry związek wszystko przejdzie, nawet jeśli o dziecko trzeba walczyć.. w każdym poście widzę, że Twój facet to jakiś dupek.. Co Cię przy nim trzyma? Bo na pewno nie poczucie bezpieczeństwa i wsparcie.. Tak bardzo go kochasz, że poświęcasz dla niego swoje szczęście, a przede wszystkim święty spokój??Pewnie, że na zmiany niby nigdy nie jest za późno, ale pewnych rzeczy już się nie przeżyje - po prostu Ja bynajmniej z nikim już nie zamierzam wchodzić w starania o dziecko i się przekonywać kto teraz winny jest porażkom
reklama
Trzy miesiące to absolutne minimum po tej szczepionceKurcze właśnie na ulotce tych szczepień tez jest mowa o miesiącu (sprawdzałam po wizycie u lekarza, są tylko dwie takie szczepionki) na stronie szczepienia coś tam tez jest napisane ze miesiąc, ze do któregoś tam roku była mowa o trzech a zostało to zmienione.
Niestety wiele jest właśnie kwestii, w których co lekarz to inna opinia, a w takich przypadkach nie powinno absolutnie tak być.
Verona26
Fanka BB :)
Tak, tak, tak!!! [emoji16][emoji16][emoji16] Trzymam kciuki!!! [emoji109][emoji109][emoji7]
A co mi innego pozostało poza cierpliwością [emoji23]
Oczywiście już postanowiłam że jeżeli jutro @ nie przyjdzie to kupie test i zrobię we wtorek [emoji2356][emoji85]
I to straszna [emoji85][emoji2356]
Wesoła_Aga
Tak mówisz, bo obecny partner sprawił, że starania, to jakaś trauma.. gdyby w relacji był szacunek, wsparcie i zrozumienie, to na pewno nie byłoby to takie traumatyczne.. większość ludzi zakochuje w się w tej jedynej, drugiej osobie i oczywiście dziecko jest dopełnieniem tej miłości, ale uwierz, że dobry związek wszystko przejdzie, nawet jeśli o dziecko trzeba walczyć.. w każdym poście widzę, że Twój facet to jakiś dupek.. Co Cię przy nim trzyma? Bo na pewno nie poczucie bezpieczeństwa i wsparcie.. Tak bardzo go kochasz, że poświęcasz dla niego swoje szczęście, a przede wszystkim święty spokój??
Może nie zaraz trauma
Po prostu widze ile czasu to zabiera.
Jeżeli kogoś jeszcze spotkam to po prostu zaadoptuje
Nie chce więcej rozczarowań z powodu zerowej bety czy 1 krechy, mój limit się wyczerpał. Macie więcej siły to walczcie i ja tam Wam kibicuje
kinga30
Dokładnie ale ja bym się chyba jednak trzymała tych 3 miesięcy.Kurcze właśnie na ulotce tych szczepień tez jest mowa o miesiącu (sprawdzałam po wizycie u lekarza, są tylko dwie takie szczepionki) na stronie szczepienia coś tam tez jest napisane ze miesiąc, ze do któregoś tam roku była mowa o trzech a zostało to zmienione.
Niestety wiele jest właśnie kwestii, w których co lekarz to inna opinia, a w takich przypadkach nie powinno absolutnie tak być.
Mrufka®®®
Alicja ? HahaDziękuję [emoji173] nie byłam, dopiero mam iść w następny poniedziałek. Alicja pokazuje skończony 4t5d [emoji4]
Wierze,ze i Tobie sie uda i jeszcze bedziesz szczesliwa i kochana,trzymam za Ciebie kciuki,bo mysle,ze jestes super kobietą,bardzo wrazliwa ,uczuciowa,wartościowa,moze musisz tylko dojrzec do decyzji jak ja czy inne dziewczyny,bo w glebi duszy wiem,ze jestes bardzo silna osoba i ze wszystkim sobie poradziszMoże nie zaraz trauma
Po prostu widze ile czasu to zabiera.
Jeżeli kogoś jeszcze spotkam to po prostu zaadoptuje
Nie chce więcej rozczarowań z powodu zerowej bety czy 1 krechy, mój limit się wyczerpał. Macie więcej siły to walczcie i ja tam Wam kibicuje
Rudaa94
A jak tam samopoczucie u Ciebie kochana ?
Alicja ? [emoji2957] Haha
reklama
Verona26
Np alicja- aplikacja... mój słownik w telefonie bardzo serdecznie Cię pozdrawia [emoji23][emoji23][emoji23]
Alicja ? [emoji2957] Haha