reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pewnie, że na zmiany niby nigdy nie jest za późno, ale pewnych rzeczy już się nie przeżyje - po prostu ;) Ja bynajmniej z nikim już nie zamierzam wchodzić w starania o dziecko i się przekonywać kto teraz winny jest porażkom ;)
Tak mówisz, bo obecny partner sprawił, że starania, to jakaś trauma.. gdyby w relacji był szacunek, wsparcie i zrozumienie, to na pewno nie byłoby to takie traumatyczne.. większość ludzi zakochuje w się w tej jedynej, drugiej osobie i oczywiście dziecko jest dopełnieniem tej miłości, ale uwierz, że dobry związek wszystko przejdzie, nawet jeśli o dziecko trzeba walczyć.. w każdym poście widzę, że Twój facet to jakiś dupek.. Co Cię przy nim trzyma? Bo na pewno nie poczucie bezpieczeństwa i wsparcie.. Tak bardzo go kochasz, że poświęcasz dla niego swoje szczęście, a przede wszystkim święty spokój??

reklama
Kurcze właśnie na ulotce tych szczepień tez jest mowa o miesiącu (sprawdzałam po wizycie u lekarza, są tylko dwie takie szczepionki) na stronie szczepienia coś tam tez jest napisane ze miesiąc, ze do któregoś tam roku była mowa o trzech a zostało to zmienione.
Niestety wiele jest właśnie kwestii, w których co lekarz to inna opinia, a w takich przypadkach nie powinno absolutnie tak być.
Trzy miesiące to absolutne minimum po tej szczepionce 😉

Tak, tak, tak!!! [emoji16][emoji16][emoji16] Trzymam kciuki!!! [emoji109][emoji109][emoji7]
A co mi innego pozostało poza cierpliwością [emoji23]
Oczywiście już postanowiłam że jeżeli jutro @ nie przyjdzie to kupie test i zrobię we wtorek [emoji2356][emoji85]

I to straszna [emoji85][emoji2356]

Tak mówisz, bo obecny partner sprawił, że starania, to jakaś trauma.. gdyby w relacji był szacunek, wsparcie i zrozumienie, to na pewno nie byłoby to takie traumatyczne.. większość ludzi zakochuje w się w tej jedynej, drugiej osobie i oczywiście dziecko jest dopełnieniem tej miłości, ale uwierz, że dobry związek wszystko przejdzie, nawet jeśli o dziecko trzeba walczyć.. w każdym poście widzę, że Twój facet to jakiś dupek.. Co Cię przy nim trzyma? Bo na pewno nie poczucie bezpieczeństwa i wsparcie.. Tak bardzo go kochasz, że poświęcasz dla niego swoje szczęście, a przede wszystkim święty spokój??

Może nie zaraz trauma
Po prostu widze ile czasu to zabiera.

Jeżeli kogoś jeszcze spotkam to po prostu zaadoptuje :)

Nie chce więcej rozczarowań z powodu zerowej bety czy 1 krechy, mój limit się wyczerpał. Macie więcej siły to walczcie i ja tam Wam kibicuje :)

Kurcze właśnie na ulotce tych szczepień tez jest mowa o miesiącu (sprawdzałam po wizycie u lekarza, są tylko dwie takie szczepionki) na stronie szczepienia coś tam tez jest napisane ze miesiąc, ze do któregoś tam roku była mowa o trzech a zostało to zmienione.
Niestety wiele jest właśnie kwestii, w których co lekarz to inna opinia, a w takich przypadkach nie powinno absolutnie tak być.
Dokładnie ale ja bym się chyba jednak trzymała tych 3 miesięcy.

Może nie zaraz trauma
Po prostu widze ile czasu to zabiera.

Jeżeli kogoś jeszcze spotkam to po prostu zaadoptuje :)

Nie chce więcej rozczarowań z powodu zerowej bety czy 1 krechy, mój limit się wyczerpał. Macie więcej siły to walczcie i ja tam Wam kibicuje :)
Wierze,ze i Tobie sie uda i jeszcze bedziesz szczesliwa i kochana,trzymam za Ciebie kciuki,bo mysle,ze jestes super kobietą,bardzo wrazliwa ,uczuciowa,wartościowa,moze musisz tylko dojrzec do decyzji jak ja czy inne dziewczyny,bo w glebi duszy wiem,ze jestes bardzo silna osoba i ze wszystkim sobie poradzisz 😊😘✊

reklama
Do góry