Haha jest nas więcej [emoji16]No to idziemy równo. U mnie też taki poranek
Szkoda że nie 1.02 byłoby tak łatwo wszystko liczyć [emoji23][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha jest nas więcej [emoji16]No to idziemy równo. U mnie też taki poranek
A jesteś po antykoncepcji?Chyba tydzień
Nie wiem już sama bo w t cyklu pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i trochę się nimi sugerowalam
Ooo, a wiecie że mamy dzień palindromiczny? 02.02.2020 - czytany wspak wyjdzie tak samo.
W dodatku jest 33 dzień w roku i zostało 333 dni do końca.
Czas na jakieś czary mary czy coś. :-)
NieA jesteś po antykoncepcji?
[emoji23] no nie wierze,moj przyszedł do domu i od progu podaje mi woreczek z ogórkam i mowi,gotuj ta magiczna zupe [emoji23][emoji23][emoji23]
Ooo, a wiecie że mamy dzień palindromiczny? 02.02.2020 - czytany wspak wyjdzie tak samo.
W dodatku jest 33 dzień w roku i zostało 333 dni do końca.
Czas na jakieś czary mary czy coś. :-)
Czesc. Ja się jeszcze nie staram, ale obserwuje swój cykl i czasami podczytuje więc pozwolę się wtracic[emoji846] jak zaszczepisz się na Odrę, swinke i rozyczke na 100 procent przez 3 miesiace nie możesz zajść w ciaze. Jest to szczepienie żywe. Tak jest napisane w ulotce, i moja pediatra też tak mówiła bo akurat dzieciaki miały poślizg z tym szczepieniem a byłam w ciazy. I mówiła, że od dzieciaków, nie ma ryzyka przy szczepieniu, że się zaraze ale ja ani w ciazy ani 3 miesiace przed nie mogę się zaszczepić. A co do szczepień jeszcze to tak czasami jest ja np różyczki miałam wysokie przeciwciała ale jestem po 3 cc przy ostatniej sprawdzali mi poziom przeciwciał na WZW b szczepiona byłam pełny cykl a przeciwciał zero
Wg lekarzy wszystko okKurde przykro mi przepraszam, że pytam ale czy znasz przyczynę czemu się nie udaje? Słabe nasienie, niedrożność jajowodów? Problemy hormonalne? Czy teoretycznie jest u was ok a i tak się nie udaje?