reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
post Dabrowskiej... jest to post oczyszczajacy organizm z toksyn, czesto wspomagajacy leczenie wielu chorob. Sa fajne ksiazki jej autorstwa "Cialo i ducha ratowac jedzeniem" "Przywracac zdrowie zywieniem". warto naprawde przeczytac, na internetach sa w pdf za darmo, ja mam chyba tez to jakby ktoras chciala to podesle to wyslijcie email na priv. Ja szczerze polecam post bo czulam sie po nim chyba najlepiej w calym moim zyciu, poza cialem co jest tylko dodatkowym efektem, zmienila sie moja psychika i swiat stal sie bardziej kolorowy :)
Moja psychika się zmieni a świąt stanie się bardziej kolorowy jak w końcu zaciążę 😂a tak serio z chęcią obczaje o czym piszesz, nie słyszałam wcześniej :)

Jejciu strasznie sympatyczne z was kobity i fajnie, że potraficie tak po ludzku napisać od siebie, zrozumieć i w ogóle. Poczekam dziewczyny co z tą umową moją będzie, bo widzę teraz że wcale nie muszą mi dawać na nieokreślony a mogą mi na rok dać np (1 umowa na okres próbny, 2 na 2 lata i teraz byłaby 3).
Potem zacznę szukać dziupli na wynajem :) albo już zaczne 😁 😁
Ta umowa jeżeli będzie powyżej 9 miesięcy o 1 dnia to z automatu będzie na czas nieokreślony.

Załączniki

• Screenshot_2020-02-02-15-12-49-809_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2020-02-02-15-12-49-809_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry