reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A tak w ogóle (bo oczywiście sklerotyczka zapomniała - ah ta starość) to bardzo mi milo, że masz takie wrazenie co do mnie i to jest takie bardzo sympatyczne z Twojej strony.

Dzięki wszystkim, że staracie się mnie trzymać na duchu...

Wiecie jaki dziś "super żart" usłyszałam od faceta? To są naprawde ..uje.
"No dziecko to ja mogę mieć z inną a z Tobą i tak być"
Normalnie żart stulecia, oklaski dla hama a było w miare ok przy kawie... :realmad:
Wez go wypierdol ze swojego życia 😬 cymbał

ja 2 lata temu zrobilam 28 dni postu. Chyba nigdy nie czulam sie tak dobrze, wyniki mialam bardzo dobre, samopoczucie wrecz wspaniale, nie chodzi tylko o organizm ale i moja psychika skorzystala na tym niesamowicie. Wyciszylam sie, stalam sie mniej nerwowa, zupelnie inaczej patrzylam na swiat takze, ja rowniez kazdemu polecam, pod warunkiem ze przygotuje sie odpowiednio do niego...

Dziewczyny, co to za cudowna dieta?

Dzięki [emoji8] Spróbuję, może akurat zadziała [emoji6]
Ja takiego problemu nie mam, ale mój lekarz endokrynolog mówi, że przy problemach z tarczycą powinno się suplementować błonnik. W zależności, co jest napisane ba opakowaniu: 1 tabletka dziennie, czy 3-4 to jeżeli ma się duży problem to przyjmuje się zgodnie z zaleceniami, a przypadku mniejszych problemów - te mocniejsze bierze się co dwa dni, a słabsze jedną dziennie. Mojej siostrze pomogło bardzo.

@Wesoła_Aga ja tak cały czas czytam o tym Twoim facecie, i w końcu muszę coś napisać bo mnie .uj jasny strzeli! Matko święta co za palant! Pisałaś że jest dużo starszy od Ciebie nie? Coś mi się tak kojarzy. Nosz kuzwa wywal dziada za drzwi, a jak dasz radę to najlepiej przez okno. Nie bądź z kimś takim kto nie ma szacunku nawet do swojej kobiety! Weź to w dupe kopnij, jak jest taki cwany to nich są zrobi dziecko z inną! Ciekawe czy tak od razu mu się uda! No ale się zbulwersowalam! Dziad jeden!
A Ty jesteś taka zajebista babka że na pstryczek sobie kogoś znajdziesz!!! Z takim świetnym charakterem znajdziesz kogoś kto doceni że jesteś obok! [emoji173]

@MamaTolka szkoda trzymałam bardzo kciuki :*
@Matka. Wariatka ja widzę ten cień nawet bez powiększania zdjęcia a ja ogólnie rzadko tu wrzucane cienie widzę ;) ✊

Ja się witam w 55 DC. Mąż na mnie patrzy podejrzliwie (chociaż wie że beta wyszła zero ) bo moja ulubiona herbata cytrynowa smakuje dziś kostka do WC i nie mogę jej pić 😬. Tłumacze mu że nie ma opcji że jestem w ciąży a ten swoje .... 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
A może coś jest na rzeczy A owu była w 40 dc ?! [emoji848][emoji848][emoji848]
@MamaTolka szkoda trzymałam bardzo kciuki :*
@Matka. Wariatka ja widzę ten cień nawet bez powiększania zdjęcia a ja ogólnie rzadko tu wrzucane cienie widzę ;) [emoji110]

Ja się witam w 55 DC. Mąż na mnie patrzy podejrzliwie (chociaż wie że beta wyszła zero ) bo moja ulubiona herbata cytrynowa smakuje dziś kostka do WC i nie mogę jej pić [emoji51]. Tłumacze mu że nie ma opcji że jestem w ciąży a ten swoje .... [emoji2356][emoji2356]

Do góry