reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, co to za cudowna dieta?
post Dabrowskiej... jest to post oczyszczajacy organizm z toksyn, czesto wspomagajacy leczenie wielu chorob. Sa fajne ksiazki jej autorstwa "Cialo i ducha ratowac jedzeniem" "Przywracac zdrowie zywieniem". warto naprawde przeczytac, na internetach sa w pdf za darmo, ja mam chyba tez to jakby ktoras chciala to podesle to wyslijcie email na priv. Ja szczerze polecam post bo czulam sie po nim chyba najlepiej w calym moim zyciu, poza cialem co jest tylko dodatkowym efektem, zmienila sie moja psychika i swiat stal sie bardziej kolorowy :)

Młoda siksa jesteś.
Ja za moment 40.

A do adopcji nie musisz mieć swojego. Musi cię po prostu stać na wynajem i na dziecko. No i musisz mieć możliwość rocznego macierzyńskiego żeby się nie czepiali. ;-)

Adoptowałaś?
Chyba nie weisz ile procedury trwają...
Zdrowa para po ślubie czeka ze 3 lata.

Samotne kobity są na końcu szarej listy... takie polskie realia.

Młoda dziewucha A ona starość! [emoji4] Proszę Cię...
Pamiętaj że nikt nie zasługuje na takie słowa, A tym bardziej od osoby która się kocha...
AMEN!
Ta to chyba z 10 lat bym czekała na tą adopcje ;) Zwłaszcza, że nie mam własnego mieszkania... tylko będę się tukła teraz po wynajmach...
30 zaraz także starość wita :)

reklama
Za stara już jestem dziewczyny na szukanie chłopa ;)

Zostanę sobie wieeeczną singielką.
błagam Cię,za stara ? jakbym miala takie myslenie to bym musiala juz dawno trumne sobie kupic i czekac na swoj koniec,powiem Ci tak,moj maz byl wielka moja miloscia i najlepszym przyjacielem,pobralismy sie po 7latach,a po miesiacu on zaliczyl skok w bok i zwalil na mnie wine,rozstalismy sie i wrocilismy do siebie po 5 latach,po niecalych 2 latach po raz pierwszy sie ze mna "kochal" potem przez kolejne 3 lata znowu nic,a ja cierpliwie czekalam,bo zawsze go kochalam,ale pewnego dnia juz we mnie cos pękło i zakonczylam ten zwiazek,teraz od ponad roku mam nowego partnera ,jest duzo mlodszy ode mnie,ja mam 42 lata i ciesze sie,ze dalam sobie szanse na nowy zwiazek i zycie ( maz nadal jest moim najlepszym przyjacielem i mysle,ze do konca zycia juz tak bedzie) wiec spinajvposlady,wywal dziada i daj sobie szanse 😊

Do góry