Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź nie pier...
Stary to on jest. Niech se szuka panny Don Juan jeden.
A ty do kosmetyczki, zrobić się na bóstwo i na wakacje z koleżanką. O
Ostatnie przytulanki były 13 stycznia ,potem już odpuściłam więc marne szanse . Mogłaby ta @ już przyjść przynajmniej nowy cykl już by byłA może coś jest na rzeczy A owu była w 40 dc ?! [emoji848][emoji848][emoji848]
O nie. Jeszcze mam alko-wstręt po ostatnim...
Ostatnie przytulanki były 13 stycznia ,potem już odpuściłam więc marne szanse . Mogłaby ta @ już przyjść przynajmniej nowy cykl już by był
Weź nie pier...
Stary to on jest. Niech se szuka panny Don Juan jeden.
A ty do kosmetyczki, zrobić się na bóstwo i na wakacje z koleżanką. O
PS. Jako samotna kobieta też możesz adoptować. A facet jak się jakiś trafi to fajnie.
Marne szanse 13.01 ostatnie przytulanki to już by coś wyszło w becie z wtorku raczej@Wesoła_Aga, to może spróbujcie. Zmiana otoczenia naprawę potrafi dać oddech.
Odnośnie umowy to co ma urlop do przedłużenia? [emoji848]
@jestemtu , przykro mi [emoji26] co nasz doktor w ogóle mówi? Jeśli chodzi o mnie to poki co jeszcze się nie pomylił.
@mrufka, a może jednak [emoji846]
We wtorek i była 0.2A bete kiedy robiłaś?