reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@Wesoła_Aga, to może spróbujcie. Zmiana otoczenia naprawę potrafi dać oddech.
Odnośnie umowy to co ma urlop do przedłużenia? [emoji848]
@jestemtu , przykro mi [emoji26] co nasz doktor w ogóle mówi? Jeśli chodzi o mnie to poki co jeszcze się nie pomylił.
@mrufka, a może jednak [emoji846]

Weź nie pier...
Stary to on jest. Niech se szuka panny Don Juan jeden.
A ty do kosmetyczki, zrobić się na bóstwo i na wakacje z koleżanką. O

PS. Jako samotna kobieta też możesz adoptować. A facet jak się jakiś trafi to fajnie.

Ta to chyba z 10 lat bym czekała na tą adopcje ;) Zwłaszcza, że nie mam własnego mieszkania... tylko będę się tukła teraz po wynajmach...
30 zaraz także starość wita :)

@Wesoła_Aga, to może spróbujcie. Zmiana otoczenia naprawę potrafi dać oddech.
Odnośnie umowy to co ma urlop do przedłużenia? [emoji848]
@jestemtu , przykro mi [emoji26] co nasz doktor w ogóle mówi? Jeśli chodzi o mnie to poki co jeszcze się nie pomylił.
@mrufka, a może jednak [emoji846]
Marne szanse 13.01 ostatnie przytulanki to już by coś wyszło w becie z wtorku raczej

reklama
Do góry