reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

I ja się dzisiaj witam z Wami w 1dc 😁

Kicha... ale walcz dalej! I niech szybko Ci mija do owulki...

Dziewczyny ja chyba zwariowałam. Zrobiłam test o czułości 25. I po 6 min (tak wiem że max pięć minut) pojawił się cień cienia na zdjęciu tego tak nie widać bardzo chyba. Zastanawia mnie to bo na tym teście a (od sparzenia się pinkiem) zawsze używam jednej firmy nigdy nie pokazywal się nawet cień gdy nie było ciazy. Luknijcie. Szczerze widać cos czy tylko ja świruje i tam nic nie ma?

Od razu dodam nie wiem który dzień po nie używam testów owu a ona mogła się przesunąć po na początku stycznia poronilam samoistnie.

Zwariuje.

Ja tu nic nie widzę...

reklama
Dziewczyny ja chyba zwariowałam. Zrobiłam test o czułości 25. I po 6 min (tak wiem że max pięć minut) pojawił się cień cienia na zdjęciu tego tak nie widać bardzo chyba. Zastanawia mnie to bo na tym teście a (od sparzenia się pinkiem) zawsze używam jednej firmy nigdy nie pokazywal się nawet cień gdy nie było ciazy. Luknijcie. Szczerze widać cos czy tylko ja świruje i tam nic nie ma?

Od razu dodam nie wiem który dzień po nie używam testów owu a ona mogła się przesunąć po na początku stycznia poronilam samoistnie.

Zwariuje.
Ja widzę cień cienia cienia... Więc w najbliższych dniach do powtórki ;)

reklama

Zwariuje.
Ja nawet bez powiekszenia widze cien :-) ja bym chyba od razu drugi test zrobila a najlepiej jutro rano :-) mi wyszlo cos takiego po 10 dniach od owulacji - maz nawet nie widzial, a nastepnego dnia juz kreska byla blada ale widoczna

Do góry