reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
(robote mam do dupy, w milości same wiecie - lipa, kasa jak to kasa - jest ale nie cieszy) i to nie narzekanie tylko fakty :p:p:p

Aga, po pierwsze jesteś dzielną kobietą więc prędzej czy później spełnisz te marzenia o swoim dziecku. Zobaczysz ! Super jest to, że masz bardzo zdroworozsądkowe podejście do zajścia w ciąże i patrzysz na swoje bezpieczeństwo. To jest super!

Widziałam kilka Twoich wypowiedzi o Twoim facecie - strasznie że potrafi zarzucić Ci takimi tekstami. Może trochę nietaktownie ale zapytam - jesteś pewna że z takim facetem chcesz zakładać rodzinę?

Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]

Ehh... wredota.
Kolejny cykl musi być Twój [emoji123][emoji123][emoji123]

reklama
Do góry