@Wesoła_Aga czy ja dobrze zrozumialam? Twoj facet tak zazartowal????
reklama
Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Nie dla mnie, pozytyw to wyraźna kreska że patrzysz i ona tam jest. A tu trzeba się mocno skupić by ją zobaczyć i tak dziś dopiero 9 dpo więc oczywiście nie wymagam cudów i wiem że nie ma szans na super krechy na tym etapie...PRZECIEŻ TO JEST EWIDENTNY POZYTYW!
kasiaa91
(robote mam do dupy, w milości same wiecie - lipa, kasa jak to kasa - jest ale nie cieszy) i to nie narzekanie tylko fakty
Aga, po pierwsze jesteś dzielną kobietą więc prędzej czy później spełnisz te marzenia o swoim dziecku. Zobaczysz ! Super jest to, że masz bardzo zdroworozsądkowe podejście do zajścia w ciąże i patrzysz na swoje bezpieczeństwo. To jest super!
Widziałam kilka Twoich wypowiedzi o Twoim facecie - strasznie że potrafi zarzucić Ci takimi tekstami. Może trochę nietaktownie ale zapytam - jesteś pewna że z takim facetem chcesz zakładać rodzinę?
Dwa+Trzy
Moja intuicja stawiała na Ciebie i którąś z Agnieszek lub @MamaTolkaNo szkoda tylko, że dzisiejszy z rana jest Cieńki jak pupa węża
Chyba razem dołączałyście do wątku bo jakoś zawsze ciężko mi odróżnić Która jest Która
Trzymam kciuki za Wasze cienie
Wesoła_Aga
Moja intuicja stawiała na Ciebie i którąś z Agnieszek lub @MamaTolka
Chyba razem dołączałyście do wątku bo jakoś zawsze ciężko mi odróżnić Która jest Która
MamaTolka już ałt ale mocno trzymam kciuki za resztę
ForgetMeeNot
Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
Ehh... wredota.
Kolejny cykl musi być Twój [emoji123][emoji123][emoji123]
Matka. Wariatka
Haha dziękiMoja intuicja stawiała na Ciebie i którąś z Agnieszek lub @MamaTolka
A to czułość 10?Nie dla mnie, pozytyw to wyraźna kreska że patrzysz i ona tam jest. A tu trzeba się mocno skupić by ją zobaczyć i tak dziś dopiero 9 dpo więc oczywiście nie wymagam cudów i wiem że nie ma szans na super krechy na tym etapie...
reklama
Matka. Wariatka
TakA to czułość 10?