mangusta87
Fanka BB :)
A mnie z rana juz brzuch pobolewa do okresu 4 dni
czyli nici z tego cykli
czyli nici z tego cykli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda, bardzo ekonomicznieZobacz załącznik 1075258
mój koszyk na allegro wygląda tak przecież musiałam dobić testami ciążowymi do 40 zł, żeby nie płacić za przesyłkę, praaawdaaa?
Życzę, żeby ten duch cienia w kolejnych dniach ciemniał, no i żebyś zobaczyła już niedługo porządne tłuste llDupa ☹ pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywny i wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć . Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe? Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne
Eee ból brzucha nic nie znaczy, już kilkukrotnie dziewczyny pisały, że je też bolał, a okazywało się że jest inna przyczynaA mnie z rana juz brzuch pobolewa do okresu 4 dni
czyli nici z tego cykli
A jeszcze mam dwa stumieniowe może po prostu od razu wywalę je do śmieciMnie mniebtak wychodzily. Beta 54 a pinki biale ale to strumieniowe na plytkowym byl cien cienia
Hejka dziewczyny staram się czytać wszystkie posty. Sama się nie udzielalam, ale teraz jakoś mnie tknelo.
Staramy się o drugie dziecko od połowy 2018 bez efektu. Niestety nie zawsze było jak gdyż mąż za granicą pracuje.
Przytulanki były 18-19 stycznia w niedzielę według apki owulacja i faktycznie czułam ją.
Miałam jutro dostać okres. Dziś rano zauważyłam brązowe plamienie i już zrezygnowana że okres się zaczyna.
Jakie moje zdziwienie bo te plamienie brązowe i jakby podbarwiony sluz nadal jest A zazwyczaj miałam od razu dużo krwi +skrzepy
A tu takie coś.
Komórka jajowa wychodząc z jajnika nie przechodzi przez jakowod tylko trafia do próżni coś między macica a otrzewna. Dopiero potem jest zasysana przez jajowod. Jeśli masz dwa jajowody to jeden z nich przejmuje komórkę jajowa. Jeżeli masz jeden to masz duże szanse ze ponieważ mu nikt nie zabiera jajeczka to on je przejmie. Jeśli masz jeden sprawny a jeden nie to możliwe ze ten niesprawny bedIe przechwycal jakeczko ale ponieważ jest niedrożny to i tak z tego nic nie wyjdzie. tak to działa w skrócie i bardzo mocno łopatologicznie Po laparoskopii pol
Roku przerwy? Bardzo dużo. Ja miałam operacje z rozcięciem
Powłok
Brzusznych i mi kazano czekać tyle. Po laparoskopii powinno
Się starac po miesiącu z tego co wiem. Mi mówił lekarz ze wtedy szybko się starac póki się nie zrobią zrosty a te są już po 3 mcach Ale to Widzisz jakie mamy skrajnie różne informacje. Wiadomo ze jak się bois to warto czekać ale prosze skonsultuj się jescE z jakimś lekarzem. „Hej kumpel” - Hahha chciałabym żeby móje jakeczko tak powiedział do plemnika w tym mcu
Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
A jeszcze mam dwa stumieniowe może po prostu od razu wywalę je do śmieci
I oprócz Ciebie była jeszcze inna dziewczyna z taką samą sytuacja tylko kurde nie mogę sobie przypomnieć jej nicku nie ważne z resztą. Głupie testy
będę co chwile do kibla latać i sprawdzaćEee ból brzucha nic nie znaczy, już kilkukrotnie dziewczyny pisały, że je też bolał, a okazywało się że jest inna przyczyna