reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja nawet bez powiekszenia widze cien :-) ja bym chyba od razu drugi test zrobila a najlepiej jutro rano :-) mi wyszlo cos takiego po 10 dniach od owulacji - maz nawet nie widzial, a nastepnego dnia juz kreska byla blada ale widoczna
Poczekam może zrobie jutro albo we wtorek. Zrobiłam tylko z jednego powodu. Mam wrażenie że mam większe cyce i sutki 🤣

A tak w ogóle (bo oczywiście sklerotyczka zapomniała - ah ta starość) to bardzo mi milo, że masz takie wrazenie co do mnie i to jest takie bardzo sympatyczne z Twojej strony.

Dzięki wszystkim, że staracie się mnie trzymać na duchu...

Wiecie jaki dziś "super żart" usłyszałam od faceta? To są naprawde ..uje.
"No dziecko to ja mogę mieć z inną a z Tobą i tak być"
Normalnie żart stulecia, oklaski dla hama a było w miare ok przy kawie... :realmad:

Jaki łaskawca... ehhh oni to serio są jakimś innym gatunkiem czasami [emoji846]

Poczekam może zrobie jutro albo we wtorek. Zrobiłam tylko z jednego powodu. Mam wrażenie że mam większe cyce i sutki 🤣
No właśnie u mnie bardzo podobnie... Ja po prostu wewnętrznie czuje, że to jest to. Choć wiadomo, jak się czegoś bardzo chce to wewnętrznie można poczuć wszystko 😂 jutro rano robię kolejny test bo te cienie cienia mnie totalnie nie interesują. Chcę zobaczyc ładne różowe ll 😃

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]

Matka, No jest jak bum cyk cyk [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

No właśnie u mnie bardzo podobnie... Ja po prostu wewnętrznie czuje, że to jest to. Choć wiadomo, jak się czegoś bardzo chce to wewnętrznie można poczuć wszystko 😂 jutro rano robię kolejny test bo te cienie cienia mnie totalnie nie interesują. Chcę zobaczyc ładne różowe ll 😃
Takie grube piękne krechy marzenie ❤️

Matka, No jest jak bum cyk cyk
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png
emoji16.png
No szkoda tylko, że dzisiejszy z rana jest Cieńki jak pupa węża 🙄

Załączniki

• IMG_20200202_082656.jpg
    IMG_20200202_082656.jpg
    239,4 KB · Wyświetleń: 169
reklama
To były tylko chwilowe zawirowania, ogólnie jest tu miło [emoji6]
Ja się na tych lekach nie znam więc nie doradzę czy brać czy nie brać ale życzę powodzenia! Nowy cykl, nowa szansa.
U mnie 31 dc, ale mam nieregularne po tabsach anty. Testy owu wszystkie miałam negatywne, test ciążowy w 29 dc też negatyw. Czekam co będzie dalej :)

W ogóle ani jeden pozytyw owu Ci nie wyszedł? U mnie tez poki co jaaaaasniutkie, sluzbolodny, jajnik pika czasem. Miałam głupia nadzieje, ze mi meta cykl skróci [emoji23] o ja naiwna

Do góry