reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

ja ćwiczę z Chodakowską :) Uwielbiam :) dietę z bebio zrobię po poście :) Trzeba oczyścić organizm przed upragnioną ciążą :) Mój Synek zrobił do mnie pierwsze kroczki jak biegałam w miejscu z Chodą:) On też zaczął przebierać nózkami i przyszedł do mnie ;)

reklama
Dupa ☹️ pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywny 🤦🏻‍♀️ i wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć 😂. Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro 🤷‍♀️
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe? 🙄 Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne 😂

Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
Przykro mi ☹️ uda się następnym razem na pewno! ❤️

Dupa ☹ pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywny 🤦🏻‍♀️ i wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć 😂. Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro 🤷‍♀️
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe? 🙄 Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne 😂

trzymam kciuki za kolejne dni w takim razie :) ja codziennie rano mocowałam się z tą cholerną szybką, wywalałam ją, irytowała mnie strasznie. Szczególnie, że na pierwszym teście na szybce była skaza, która odbijała się na teście tworząc idealną linie... serce mi stanęło na kilka sekund, a potem ruszyłam testem i okazało się że kreska się rusza... nienawidzę pinków, będą mi się już zawsze kojarzyły z pierwszym nieudanym cyklem

Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
No z tego @ to prawdziwa małpa!!! Trzymam kciuki za post Dąbrowskiej, żebyś się czuła świetnie, a później za ll już z nową energią ☺️

trzymam kciuki za kolejne dni w takim razie :) ja codziennie rano mocowałam się z tą cholerną szybką, wywalałam ją, irytowała mnie strasznie. Szczególnie, że na pierwszym teście na szybce była skaza, która odbijała się na teście tworząc idealną linie... serce mi stanęło na kilka sekund, a potem ruszyłam testem i okazało się że kreska się rusza... nienawidzę pinków, będą mi się już zawsze kojarzyły z pierwszym nieudanym cyklem
No są do dupy. Pamiętam jak jedna dziewczyna tu pisała (nie pamiętam nicku), że jej wychodziły negatywy przy becie bliskiej 50 🙄 tylko nie wiem które. Czy te strumieniowe czy płytkowe. Inne zaś miały kreski a beta bliska 0 😑 tak więc jeszcze się nie załamuje i zobaczymy co tam dalej będzie. Zaraz w moim będę kombinować jak wyłamać te głupia Szybke.

1580627286775.png

mój koszyk na allegro wygląda tak ;) przecież musiałam dobić testami ciążowymi do 40 zł, żeby nie płacić za przesyłkę, praaawdaaa? ;) ;)

reklama
No są do dupy. Pamiętam jak jedna dziewczyna tu pisała (nie pamiętam nicku), że jej wychodziły negatywy przy becie bliskiej 50 🙄 tylko nie wiem które. Czy te strumieniowe czy płytkowe. Inne zaś miały kreski a beta bliska 0 😑 tak więc jeszcze się nie załamuje i zobaczymy co tam dalej będzie. Zaraz w moim będę kombinować jak wyłamać te głupia Szybke.
Mnie mniebtak wychodzily. Beta 54 a pinki biale ale to strumieniowe na plytkowym byl cien cienia 🤦🏻‍♀️

Do góry