ja ćwiczę z Chodakowską
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dupa
Przykro miDziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
Dupa ☹ pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywnyi wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć
. Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe?Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne
![]()
No z tego @ to prawdziwa małpa!!! Trzymam kciuki za post Dąbrowskiej, żebyś się czuła świetnie, a później za ll już z nową energiąDziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]
No są do dupy. Pamiętam jak jedna dziewczyna tu pisała (nie pamiętam nicku), że jej wychodziły negatywy przy becie bliskiej 50trzymam kciuki za kolejne dni w takim razieja codziennie rano mocowałam się z tą cholerną szybką, wywalałam ją, irytowała mnie strasznie. Szczególnie, że na pierwszym teście na szybce była skaza, która odbijała się na teście tworząc idealną linie... serce mi stanęło na kilka sekund, a potem ruszyłam testem i okazało się że kreska się rusza... nienawidzę pinków, będą mi się już zawsze kojarzyły z pierwszym nieudanym cyklem
Mnie mniebtak wychodzily. Beta 54 a pinki biale ale to strumieniowe na plytkowym byl cien cieniaNo są do dupy. Pamiętam jak jedna dziewczyna tu pisała (nie pamiętam nicku), że jej wychodziły negatywy przy becie bliskiej 50tylko nie wiem które. Czy te strumieniowe czy płytkowe. Inne zaś miały kreski a beta bliska 0
tak więc jeszcze się nie załamuje i zobaczymy co tam dalej będzie. Zaraz w moim będę kombinować jak wyłamać te głupia Szybke.