reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

21 dc i już zaczyna mi się pms... Brzuch ciągnie i już mnie wydeło. Apetyt jak ta lala głównie na kwaśne. Czyli standard przed @.
Już tu nie jedna taka była co miała na kwaśną ogórkową ochotę i na październikowych mamach wylądowała [emoji3] bądźmy dobrej myśli

reklama
21 dc i już zaczyna mi się pms... Brzuch ciągnie i już mnie wydeło. Apetyt jak ta lala głównie na kwaśne. Czyli standard przed @.
Ja tez mam takie wrażenie ze PMS się zaczyna... jaśniste dzisiaj cały dzień lecą... chłop mnie wk...a niemiłosiernie..... cycki mega i obolałe... cała obrzmiała jakaś jestem 😭😭😭
Chyba znowu wielkie G.... z tego wszystkiego...😭

Hejka dziewczyny staram się czytać wszystkie posty. Sama się nie udzielalam, ale teraz jakoś mnie tknelo.
Staramy się o drugie dziecko od połowy 2018 bez efektu. Niestety nie zawsze było jak gdyż mąż za granicą pracuje.
Przytulanki były 18-19 stycznia w niedzielę według apki owulacja i faktycznie czułam ją.
Miałam jutro dostać okres. Dziś rano zauważyłam brązowe plamienie i już zrezygnowana że okres się zaczyna.
Jakie moje zdziwienie bo te plamienie brązowe i jakby podbarwiony sluz nadal jest A zazwyczaj miałam od razu dużo krwi +skrzepy
A tu takie coś.

Tak tak, zrobiłam oprócz prolaktyny, ale zrobię ją jak teraz dostanę okres :)
A robilas jakiekolwiek badania po odstawieniu? Bo juz nie pamietam.. moze warto zeobic jakies podstawowe ;) bedzie wiadomo na czym stoicie :) zawsze to kilka krokow w przod gdyby cos wyszlo. Tsh prolaktyna morfologia mocz glukoza.. takie ktore moga cos utrudniac ;) warto je zrobic nawet jak sie czlowiek nie stara :) tak raz na rok dla samej profilaktyki

Pozostaje trzymać kciuki :)
Hejka dziewczyny staram się czytać wszystkie posty. Sama się nie udzielalam, ale teraz jakoś mnie tknelo.
Staramy się o drugie dziecko od połowy 2018 bez efektu. Niestety nie zawsze było jak gdyż mąż za granicą pracuje.
Przytulanki były 18-19 stycznia w niedzielę według apki owulacja i faktycznie czułam ją.
Miałam jutro dostać okres. Dziś rano zauważyłam brązowe plamienie i już zrezygnowana że okres się zaczyna.
Jakie moje zdziwienie bo te plamienie brązowe i jakby podbarwiony sluz nadal jest A zazwyczaj miałam od razu dużo krwi +skrzepy
A tu takie coś.

Dziewczyny które już zobaczyly dwie kreseczki- czy wszystkie mialyscie w tym czasie (około 10-15 dpo) już jakieś objawy że strony piersi,czy któraś z Was ich nie miała?
U mnie właśnie teraz ten czas doszukiwania się wszystkiego i poza tym że brodawki i sutki zrobiły się ciemne i pogrubiale to nic pozatym:-/
Ja zero objawów ze strony piersi w takim czasie, a są ll 😉

reklama
Coś Ty? Czasami też bym tak chciała [emoji23] A tak tylko forum i Instagram i non stop wchodzę, ale walczę z tym [emoji1745]
U mnie sie nie da bo jak siedze przed komputerem to zaraz się kolejka zbiera do obsługi [emoji81] [emoji81] a w telefonie to ja nie mam internetu - taki dinozaur ze mnie [emoji3072][emoji3072][emoji3072]

Do góry