reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O hej! Faktycznie długo nie widziałam żebyś coś pisała a kojarzę! Mów co u Ciebie, który dzień cyklu???
Heeej :) nadrabialam wszystko tyle naskrobalyscie ale duzo sie u mnie dzialo prywatnie wiec dobrze ze chwilowo bylam nieobecna. Aktualnie 8 dc sluz plodny od wczoraj i tez od wczoraj zaczelismy kolejna walke.. to juz w sumie 7 cykl sie zaczal z jednym poronieniem po drodze.. mam wizyte u endokrynologa w przyszlym tygodniu i zobaczymy co powie.. moze zleci jakies dodatkowe badania. Dostalam duphaston od mojej gin zeby psychicznie sie nastawiac ale jakos boje sie go brac.. zalecila mi go brac od 16 dc ze wzgledu na wczesne owulacje u mnie.. zastanwiam sie czy korzysc z niego przewyzszy skutki uboczne ktorych sie boje.. zazywam dostinex i ten mna miota co tydzien haha

Dziewczyny nie swirujcie :D przez parę nieprzychylnych wpisów, czy dziwnych komentarzy nie ma co rezygnować, oczywiście nic na siłę, ale wydaje mi się, że warto skupić się na pozytywach i pamiętać że większość dziewczyn to naprawdę super babeczki. Olejmy komentarze, które mogą zgasić wasz zapał i chęci do czegokolwiek ;) czy starania się czy samego komentowania i udzielania się :)

To były tylko chwilowe zawirowania, ogólnie jest tu miło [emoji6]
Ja się na tych lekach nie znam więc nie doradzę czy brać czy nie brać ale życzę powodzenia! Nowy cykl, nowa szansa.
U mnie 31 dc, ale mam nieregularne po tabsach anty. Testy owu wszystkie miałam negatywne, test ciążowy w 29 dc też negatyw. Czekam co będzie dalej :)
Heeej :) nadrabialam wszystko tyle naskrobalyscie ale duzo sie u mnie dzialo prywatnie wiec dobrze ze chwilowo bylam nieobecna. Aktualnie 8 dc sluz plodny od wczoraj i tez od wczoraj zaczelismy kolejna walke.. to juz w sumie 7 cykl sie zaczal z jednym poronieniem po drodze.. mam wizyte u endokrynologa w przyszlym tygodniu i zobaczymy co powie.. moze zleci jakies dodatkowe badania. Dostalam duphaston od mojej gin zeby psychicznie sie nastawiac ale jakos boje sie go brac.. zalecila mi go brac od 16 dc ze wzgledu na wczesne owulacje u mnie.. zastanwiam sie czy korzysc z niego przewyzszy skutki uboczne ktorych sie boje.. zazywam dostinex i ten mna miota co tydzien haha

To były tylko chwilowe zawirowania, ogólnie jest tu miło [emoji6]
Ja się na tych lekach nie znam więc nie doradzę czy brać czy nie brać ale życzę powodzenia! Nowy cykl, nowa szansa.
U mnie 31 dc, ale mam nieregularne po tabsach anty. Testy owu wszystkie miałam negatywne, test ciążowy w 29 dc też negatyw. Czekam co będzie dalej :)
A robilas jakiekolwiek badania po odstawieniu? Bo juz nie pamietam.. moze warto zeobic jakies podstawowe ;) bedzie wiadomo na czym stoicie :) zawsze to kilka krokow w przod gdyby cos wyszlo. Tsh prolaktyna morfologia mocz glukoza.. takie ktore moga cos utrudniac ;) warto je zrobic nawet jak sie czlowiek nie stara :) tak raz na rok dla samej profilaktyki

Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭

jest jest II ❤️❤️❤️

reklama
Do góry