reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

21 dc i już zaczyna mi się pms... Brzuch ciągnie i już mnie wydeło. Apetyt jak ta lala głównie na kwaśne. Czyli standard przed @.
Już tu nie jedna taka była co miała na kwaśną ogórkową ochotę i na październikowych mamach wylądowała [emoji3] bądźmy dobrej myśli

reklama
21 dc i już zaczyna mi się pms... Brzuch ciągnie i już mnie wydeło. Apetyt jak ta lala głównie na kwaśne. Czyli standard przed @.
Ja tez mam takie wrażenie ze PMS się zaczyna... jaśniste dzisiaj cały dzień lecą... chłop mnie wk...a niemiłosiernie..... cycki mega i obolałe... cała obrzmiała jakaś jestem 😭😭😭
Chyba znowu wielkie G.... z tego wszystkiego...😭

Hejka dziewczyny staram się czytać wszystkie posty. Sama się nie udzielalam, ale teraz jakoś mnie tknelo.
Staramy się o drugie dziecko od połowy 2018 bez efektu. Niestety nie zawsze było jak gdyż mąż za granicą pracuje.
Przytulanki były 18-19 stycznia w niedzielę według apki owulacja i faktycznie czułam ją.
Miałam jutro dostać okres. Dziś rano zauważyłam brązowe plamienie i już zrezygnowana że okres się zaczyna.
Jakie moje zdziwienie bo te plamienie brązowe i jakby podbarwiony sluz nadal jest A zazwyczaj miałam od razu dużo krwi +skrzepy
A tu takie coś.

Tak tak, zrobiłam oprócz prolaktyny, ale zrobię ją jak teraz dostanę okres :)
A robilas jakiekolwiek badania po odstawieniu? Bo juz nie pamietam.. moze warto zeobic jakies podstawowe ;) bedzie wiadomo na czym stoicie :) zawsze to kilka krokow w przod gdyby cos wyszlo. Tsh prolaktyna morfologia mocz glukoza.. takie ktore moga cos utrudniac ;) warto je zrobic nawet jak sie czlowiek nie stara :) tak raz na rok dla samej profilaktyki

Pozostaje trzymać kciuki :)
Hejka dziewczyny staram się czytać wszystkie posty. Sama się nie udzielalam, ale teraz jakoś mnie tknelo.
Staramy się o drugie dziecko od połowy 2018 bez efektu. Niestety nie zawsze było jak gdyż mąż za granicą pracuje.
Przytulanki były 18-19 stycznia w niedzielę według apki owulacja i faktycznie czułam ją.
Miałam jutro dostać okres. Dziś rano zauważyłam brązowe plamienie i już zrezygnowana że okres się zaczyna.
Jakie moje zdziwienie bo te plamienie brązowe i jakby podbarwiony sluz nadal jest A zazwyczaj miałam od razu dużo krwi +skrzepy
A tu takie coś.

Dziewczyny które już zobaczyly dwie kreseczki- czy wszystkie mialyscie w tym czasie (około 10-15 dpo) już jakieś objawy że strony piersi,czy któraś z Was ich nie miała?
U mnie właśnie teraz ten czas doszukiwania się wszystkiego i poza tym że brodawki i sutki zrobiły się ciemne i pogrubiale to nic pozatym:-/
Ja zero objawów ze strony piersi w takim czasie, a są ll 😉

reklama
Coś Ty? Czasami też bym tak chciała [emoji23] A tak tylko forum i Instagram i non stop wchodzę, ale walczę z tym [emoji1745]
U mnie sie nie da bo jak siedze przed komputerem to zaraz się kolejka zbiera do obsługi [emoji81] [emoji81] a w telefonie to ja nie mam internetu - taki dinozaur ze mnie [emoji3072][emoji3072][emoji3072]

Do góry