reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭
Ja widzę cień, także rano do powtórki 😍😍✊

Ja tez mam takie wrażenie ze PMS się zaczyna... jaśniste dzisiaj cały dzień lecą... chłop mnie wk...a niemiłosiernie..... cycki mega i obolałe... cała obrzmiała jakaś jestem [emoji24][emoji24][emoji24]
Chyba znowu wielkie G.... z tego wszystkiego...[emoji24]
Cycki bolą... Brzmi też dobrze na II [emoji16]

Kurde no jakby coś było!!!:)
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]

Kurde wypluj to słowo! [emoji23][emoji23] Mam nadzieję że jest jedno! Dzisiaj pierwszy raz miałam dziwna akcję i Maxi Kinga ipopijalam ogórkowa bo stwierdziłam że za słodki i wolę coś kwaśnego [emoji23][emoji23][emoji23] [emoji2368] " Jak do tego doszło, nie wiem" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ty to chyba chcesz mieć trojaczki [emoji23]

Przez te ogórki, ogórki zielone... [emoji1787]
Kurde wypluj to słowo! [emoji23][emoji23] Mam nadzieję że jest jedno! Dzisiaj pierwszy raz miałam dziwna akcję i Maxi Kinga ipopijalam ogórkowa bo stwierdziłam że za słodki i wolę coś kwaśnego [emoji23][emoji23][emoji23] [emoji2368] " Jak do tego doszło, nie wiem" [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pojadłabym orzeszki... albo chipsy 🤔 🤔 . W tym roku jeszcze nie jadłam 🤔🤔
Moja dieta ich nie przewiduje.
Ciągle tylko warzywa na parze, gotowane mięsiwko, pyrki, pełoziarnisty makaron, ryż a i tak 💩 to daje. Tyle, że gazy łagodniejsze 🤑🤑
Orzeszki sa zdrowe.. oczywiscie w racjonalnych ilosciach. Migdaly wcinam bo niby maja poprawic endometrium ;)

Do góry