reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać 🙄 nie oceniajcie debilnego zachowania błagam 🙏 ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd 🙈 a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest 😭
Ja widzę cień, także rano do powtórki 😍😍✊

Ja tez mam takie wrażenie ze PMS się zaczyna... jaśniste dzisiaj cały dzień lecą... chłop mnie wk...a niemiłosiernie..... cycki mega i obolałe... cała obrzmiała jakaś jestem [emoji24][emoji24][emoji24]
Chyba znowu wielkie G.... z tego wszystkiego...[emoji24]
Cycki bolą... Brzmi też dobrze na II [emoji16]

Kurde no jakby coś było!!!:)
Ja oczywiście jak rasowa wariatka nasikalam na kolejny test. Jest tam coś? Pokręciło mnie totalnie. Miałam być cierpliwa i czekać ale sama przed sobą udaje, że dam radę wytrzymać [emoji849] nie oceniajcie debilnego zachowania błagam [emoji120] ja już po prostu tak bardzo bym chciała, że to silniejsze ode mnie i samej za siebie mi wstyd [emoji85] a już zaczyna mi się wydawać że coś tam jest [emoji24]

Kurde wypluj to słowo! [emoji23][emoji23] Mam nadzieję że jest jedno! Dzisiaj pierwszy raz miałam dziwna akcję i Maxi Kinga ipopijalam ogórkowa bo stwierdziłam że za słodki i wolę coś kwaśnego [emoji23][emoji23][emoji23] [emoji2368] " Jak do tego doszło, nie wiem" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ty to chyba chcesz mieć trojaczki [emoji23]

Przez te ogórki, ogórki zielone... [emoji1787]
Kurde wypluj to słowo! [emoji23][emoji23] Mam nadzieję że jest jedno! Dzisiaj pierwszy raz miałam dziwna akcję i Maxi Kinga ipopijalam ogórkowa bo stwierdziłam że za słodki i wolę coś kwaśnego [emoji23][emoji23][emoji23] [emoji2368] " Jak do tego doszło, nie wiem" [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pojadłabym orzeszki... albo chipsy 🤔 🤔 . W tym roku jeszcze nie jadłam 🤔🤔
Moja dieta ich nie przewiduje.
Ciągle tylko warzywa na parze, gotowane mięsiwko, pyrki, pełoziarnisty makaron, ryż a i tak 💩 to daje. Tyle, że gazy łagodniejsze 🤑🤑
Orzeszki sa zdrowe.. oczywiscie w racjonalnych ilosciach. Migdaly wcinam bo niby maja poprawic endometrium ;)

Do góry