Magd.a
Fanka BB :)
Gdzie te kreski dziewczyny ) widze, ze w ciagu ostatnich dni, tasmowo sie tutaj pojawiaja!
a na temat adopcji ..
a na temat adopcji ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z tą luteina jest? Ile po odstawieniu powinna pojawić się @ ? Od 16dc przez 10dni mam brać po dwie tabletki wieczorem pod język jeśli ciąży by nie było to się zastanawiam się nie zmieni to długości cyklu?No niestety... Paskudny luty czas start. Może w połowie lutego przylezie okres... o ile znów Luteina nie namota...
Startujemy od poniedziałku z Luteiną
A jak z tą luteina jest? Ile po odstawieniu powinna pojawić się @ ? Od 16dc przez 10dni mam brać po dwie tabletki wieczorem pod język jeśli ciąży by nie było to się zastanawiam się nie zmieni to długości cyklu?
2 dni to szybko. Jeśli by u mnie tak wystapila @ to cykl z 31 dni skróciłby się do 27. No nic pozostaje czekać do 5lutego bo wtedy mam przyjac ostatnia dawke.Generalnie w ciągu 7 dni powinna się pojawić, ale u mnie z reguły trwa to 2 dni. Plus taki, że cykle krótkie póki co
Ja miałam ból jeden dzień przed okresem, taki właśnie jak okresowy, tylko nie w całym podbrzuszu tylko tak jakby na środku, plus na jednym z cycków pojawiła mi się żyła niebieska, i o dziwo jak zawsze przed okresem wychodzą mi wypryski, tak wtedy nie miałam. To by było na tyle z tych objawów zawsze myślałam że będzie ich więcej, a jak czułam ten ból brzucha to właśnie szykowałam się na okresMój dzisiejszy test 12 dpo też biały. W dodatku czuje się jak przed @. I tu pytanie do dziewczyn które były lub są w ciąży. Czy zanim dowiedziałyście się o swoich ciążach miałyście objawy zbliżającej się @? Wiem, wiem organizm każdej z nas jest inny ale zastanawiam się czy jest jeszcze dla mnie nadzieja [emoji53]
Aaaahh i w tym cyklu z prawej strony Ci idzie.. shit [emoji51]
O tak ! Pojawilby się ten dreszczyk emocji związany z testowaniem [emoji23]Szkoda, ze to nie 11dpo [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie 4dpo i juz zamówiłam kolejne testy paskowe i jakieś strumieniowe trzeba byc przygotowanymSzkoda, ze to nie 11dpo [emoji23][emoji23][emoji23]