Magd.a
Fanka BB :)
Gdzie te kreski dziewczyny
) widze, ze w ciagu ostatnich dni, tasmowo sie tutaj pojawiaja! ![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
a na temat adopcji ..
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
a na temat adopcji ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z tą luteina jest? Ile po odstawieniu powinna pojawić się @ ? Od 16dc przez 10dni mam brać po dwie tabletki wieczorem pod język jeśli ciąży by nie było to się zastanawiam się nie zmieni to długości cyklu?No niestety...Paskudny luty czas start. Może w połowie lutego przylezie okres...
o ile znów Luteina nie namota...
Startujemy od poniedziałku z Luteiną![]()
A jak z tą luteina jest? Ile po odstawieniu powinna pojawić się @ ? Od 16dc przez 10dni mam brać po dwie tabletki wieczorem pod język jeśli ciąży by nie było to się zastanawiam się nie zmieni to długości cyklu?
2 dni to szybko. Jeśli by u mnie tak wystapila @ to cykl z 31 dni skróciłby się do 27. No nic pozostaje czekać do 5lutego bo wtedy mam przyjac ostatnia dawke.Generalnie w ciągu 7 dni powinna się pojawić, ale u mnie z reguły trwa to 2 dni. Plus taki, że cykle krótkie póki co![]()
Ja miałam ból jeden dzień przed okresem, taki właśnie jak okresowy, tylko nie w całym podbrzuszu tylko tak jakby na środku, plus na jednym z cycków pojawiła mi się żyła niebieska, i o dziwo jak zawsze przed okresem wychodzą mi wypryski, tak wtedy nie miałam. To by było na tyle z tych objawówMój dzisiejszy test 12 dpo też biały. W dodatku czuje się jak przed @. I tu pytanie do dziewczyn które były lub są w ciąży. Czy zanim dowiedziałyście się o swoich ciążach miałyście objawy zbliżającej się @? Wiem, wiem organizm każdej z nas jest inny ale zastanawiam się czy jest jeszcze dla mnie nadzieja [emoji53]
Aaaahh i w tym cyklu z prawej strony Ci idzie.. shit [emoji51]
O tak ! Pojawilby się ten dreszczyk emocji związany z testowaniem [emoji23]Szkoda, ze to nie 11dpo [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie 4dpo i juz zamówiłam kolejne testy paskowe i jakieś strumienioweSzkoda, ze to nie 11dpo [emoji23][emoji23][emoji23]