reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oj nie było mnie chwile, a tu takie rzeczy. Jezeli moge wyrazic swoja opinie, to uwazam, ze zadna z nas nie ma prawa nikogo oceniac. Nie znamy sie i zeby moc cos powiedziec o danej osobie trzeba jak to sie mowi wejsc w jej buty i przejsc przez jej zycie. Uwazam, ze forum bylo do wspierania, dzielenia sie informacjami i tyle. Czy kolezanka pochwala zachowanie drugiej czy nie to juz sprawa indywidualna, ale uwazam, ze jezeli cos nam nie pasuje to miejmy odwage powiedziec to najpierw tej osobie, do ktorej cos mamy.
@Ania7812 piszesz, ze mialas napisac jak zjesz czy cos tam ok. Ale skoro zajeta bylas jedzeniem to czemu najpierw znalazlas czas kogos wysmiac na innym forum zamiast napisac tutaj, badz w wiadomosci prywatnej? Troche nie taka kolejnosc nie uwazasz? Kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania, ale mysle ze najpierw zwrocmy sie do zainteresowanej a nie podejmujmy wysmiewcze posty na jej temat poza jej plecami.
Dziewczyna chciala to powiedziala, to jej swiat, jej kredki i jej decyzje. Nie Tobie decydowac o tym jak ma kierowac swoim zyciem. Ty moglas sie z nia zgodzic lub nie i tyle w temacie. Moglas zwrocic jej uwage i tyle. Tak jak nie oceniam @sundee23 nie chce oceniac Twojej osoby, bo Cie nie znam, uwazam jednak, ze w tym konkretnym momencie zachowalas sie co najmniej malo kulturalnie jako osoba. Przykre, ze spotkalo sie to na forum, gdzie jednak staralysmy sie wspierac.

reklama
A robiłaś progesteron? Powie Ci w której fazie cyklu chociaż jesteś
W ostatniej zapewne 😂 tak serio to teraz nie robiłam . Czekam na wizytę i co uda mi się wydusić na lekarzu 🙃
Dziewczyny moja siostra miała dziś mega nieprzyjemna wizytę u ginekologa...
Jest 2 tyg po spodziewanej @ testy mega grube krechy w pon Beta 1010
dziś podczas wizyty ginekolog powiedział że pęcherzyk jest za mały jak na ten tydzień i że lepiej żeby to nie była ciąża bo jest za gruba rozumiecie co za cham....
Co za burak ! Zgłosić go i obsmarować w necie !!!
Jestem debilem. Przez te mdłości w pracy przyszłam do domu i zrobiłam test. Biel oczywiście. Kiedy ja się nauczę.. kazałam mężowi schować testy. Zrobię dopiero będę w sobote. Koniec z tymi wybrykami testowymi [emoji6]
Nie jesteś debilem 😘 ja w tym cyklu zrobiłam 9 testów i betę ( uważałam że testy kłamią 😂 dziś kończy się 51 DC)
Zawsze jak się śmieje to mówię "jebne " zapomniałaś chyba choć ciebie nie kojarzę co tu się działo ja verona napisała ze powiedziała w pracy każdy po co mówiłaś ze to za wcześnie musi być przyrost bety . A mówienie w pracy jak się nie wie wogole . Może źle zrobiłam bo mogłam tu pierwsze wyrazić swoje zdanie. Chyba każdy już zapomniał jakie dziewczyny miały zdanie na ten temat .
Dziewczyny pisały prosto do Verony nie komentując tego na innych tematach .
To co zrobiłaś zabija moja wiarę w ludzi i wzajemne zrozumienie i mimo że na forum jesteśmy w miarę anonimowe to strach teraz cokolwiek napisać przez takie osoby jak Ty.
Przychodzimy tu po wsparcie duchowe,psychiczne i merytoryczne. To co zrobiłaś jest mega słabe . Na twoim miejscu raczej bym dziś nie mogła usnąć z poczucia winy ....

Prz
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼️ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
Przykro mi.
Traktuje to miejsce jako azyl gdzie mogę się wygadać dosłownie jak przyjaciółce i do tej pory byłam zdania, że naprawdę mogę to tutaj zrobić.
Paskudne zachowanie.

Prz
Przykro mi.
Traktuje to miejsce jako azyl gdzie mogę się wygadać dosłownie jak przyjaciółce i do tej pory byłam zdania, że naprawdę mogę to tutaj zrobić.
Paskudne zachowanie.
Sundee nie martw się mam nadzieję że ta małpa wie chociaż czym jest honor i więcej się tu parszywa nie pokaże.

Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym 🙄 czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia 🤦🏻‍♀️ a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli ☹️
Który U Ciebie dc?
U mnie dzisiaj 28dc więc czas testowania zbliża się wielkimi krokami...ale jestem jakas spokojna...jutro będę w Rosssmanie to kupię test,który radzicie?

Jak już tak sobie dyskutujemy to ja wyrażę swoje odczucia co do tego forum:-)
1.Bardzo was polubiłam i cieszę się że potrafimy się tak wspierać a przede wszystkim odpowiadać na nurtujące nas pytania,które dla innych są oczywistością.

2.Nie wyobrażam sobie sytuacji żebym mogła kogoś wyśmiewać, może pytania niektórych z nas sąc zasem dziecinne ale po to jest to forum żeby każda z nas znalazła tu oparcie.

3.też uważam że te które są już w ciąży powinny się pochwalić testem( lubię je ogladac) i przejść na inny wątek na którym poruszane są tematy ciążowe, a jesli ma ochotę zaglądać tutaj do nas ale trzymać się tematu staran:-)

4.mega nie lubię czytać postów w których przeklinacie :-/

Miłej nocy ,dla tych owulujacych owocnych staran:-)

Prz
Przykro mi.
Paskudne zachowanie.
Olej to laska serio, miej w dupie totalnie. My wszystkie wiemy jak było od początku i dlaczego taka rozmowa z szefem miała miejsce więc luzik. Trzymaj się i się nie przejmuj.

Który U Ciebie dc?
U mnie dzisiaj 28dc więc czas testowania zbliża się wielkimi krokami...ale jestem jakas spokojna...jutro będę w Rosssmanie to kupię test,który radzicie?

Jak już tak sobie dyskutujemy to ja wyrażę swoje odczucia co do tego forum:-)
1.Bardzo was polubiłam i cieszę się że potrafimy się tak wspierać a przede wszystkim odpowiadać na nurtujące nas pytania,które dla innych są oczywistością.

2.Nie wyobrażam sobie sytuacji żebym mogła kogoś wyśmiewać, może pytania niektórych z nas sąc zasem dziecinne ale po to jest to forum żeby każda z nas znalazła tu oparcie.

3.też uważam że te które są już w ciąży powinny się pochwalić testem( lubię je ogladac) i przejść na inny wątek na którym poruszane są tematy ciążowe, a jesli ma ochotę zaglądać tutaj do nas ale trzymać się tematu staran:-)

4.mega nie lubię czytać postów w których przeklinacie :-/

Miłej nocy ,dla tych owulujacych owocnych staran:-)
U mnie dziś 21 dc więc testowanko też niedługo 😃

Stało się i trudno. Czasu nie cofniemy.
Ok macie prawo to źle odbierać, ale co da teraz roztrząsanie tego?

Komunikat trafił do osób tego dotyczących (jak mniemam), było wyrażone to co miało być i już. Nie warto teraz tego rozstrząsać przez kolejne kilka stron wątków.

@Matka. Wariatka no to trzymam kciukaski :)

A u mnie byle do marca - pikuś :oo:😅😅

reklama
Do góry