reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję Wam pięknie za wsparcie❤
Kto zna moją sytuację, ten wie jak to było z tym moim szefem, a plotki chodziły po firmie i chciałam w końcu postawić sprawę jasno, żeby nie było, że coś zatajam. Poszłam szczerze pogadać i nie żałuję:)
Już wszystko dobrze, nie złośćmy się już kochane kobietki 😘
Buziaki 😘😘😘

Ta dziewczyna się tu wypowiedziała przecież przed chwilą. Można by do niej napisać po prostu personalnie i załatwić to jak cywilizowani ludzie. Błagam, nie zachowujmy się jak typowe "baby" które obgadują się za plecami robiąc podsmiechujki. Mamy się trzymać razem tak? Nie musimy się zgadzać, jeśli ma się inne zdanie można je wyrazić ale nie za plecami
Nie mogę nadążyć z czytaniem a co dopiero pisaniem.
Ja nie napisałam która bo nadal nie wiem szukam ...... I napisałam ze ta sytuacja mnie śmieszy ok dziewczyny jeśli chcecie to mnie tu nie ma i tyle . A do tej dziewczyny bo jeszcze się nie dokopalam która to jest zostało mi jeszcze 2 lub 3 strony przeczytać . Przepraszam ze napisałam ale nie napisałam ty jako twój Nick tylko jakaś dziewczyna.

Życzę wam dziewczyny powodzenia w staraniach samych II KRESECZEK
Mocno 3mam kciuki @Daraa_94 żeby się udało @Wesoła_Aga bardzo się z wami zzylam aga napewno się uda masz siłę w sobie i @Verona26 bo z wami 3malam od początku jesteś pozytywnie zakręcona i śmiesznie się czasem gadalo i fajnie się czytało od samego początku mowie tez o tamtym wątku 3mam kciuki odpoczywaj i nudnych 8mies . I wszystkim reszta a bardzo kibicuje tej dziewczynie nicku zapomniałam co adoptowala synka przeczytałam cały twój artykuł. I tak jak ta "wróżka " powiedziała twojej mamie ze będzie dwójką to będzie dwójką bo drugie będziesz mieć ty ! Mocno w to wierzę 3mam kciukasy

Jakbyś miała jaja to napisałabyś post z przeprosinami do Sundee ale nie gdzieś między wierszami ze zle zrobilas.
A to że tego nie zrobiłaś jeszcze tylko dowodzi wszystkich słów jakie padły ode mnie.

I nie rób z siebie teraz ofiary? Tobie przykro? A może to kolezance jest przykro?
Napisałam tylko 1sze czytałam bo dużo było do mnie chciałam 1sze przeczytać żeby coś pisać teraz przeczytałam twój post i odpisuje

Dziękuję Wam pięknie za wsparcie❤
Kto zna moją sytuację, ten wie jak to było z tym moim szefem, a plotki chodziły po firmie i chciałam w końcu postawić sprawę jasno, żeby nie było, że coś zatajam. Poszłam szczerze pogadać i nie żałuję:)
Już wszystko dobrze, nie złośćmy się już kochane kobietki 😘
Buziaki 😘😘😘
Trzymaj się Sundee. Może zareagowałam zbyt nerwowo. Ale nienawidzę takich sytuacji. I nie cierpie ludzi fałszywych. Mam uczulenie na takie osoby.
A ty się nie martw bo na pewno wszystko będzie w porządku i daj jt znać o becie ❤

Jeśli chcecie to już tu nie wrócę 🙁 ???
Ok może źle zrobiłam ze poszłam na tamten wątek ale ja myślałam tak tam są dziewczyny z tad 5 lub 6 dziewczyn odeszło i tam przeszły dalej gadać o ogórkowej nie napisałam kto tylko ze była taka sytuacja może zrobiłam to pochopnie może mogłam tu wyrazić zdanie .
Mi jest tylko przykro zamiast normalnie mi to napisać ze źle zrobiłam zachowała się podle to od razu od świni prostaczek i malo inteligentnych. Jeśli mam się wynieść z tego wątku to napiszcie mi wprost i mnie tu nie będzie
Jak juz pisalam we wczesniejszym poscie - nie nam decydowac o tym co ktora z nas ma robic. Nie mozemy zdecydowac czy masz odejsc czy nie. Decyzje podejmujesz sama. Nie ma sensu odwracac teraz kota ogonem. Kazda z nas wyrazila swoje zdanie na temat tej konkretnej rzeczy i tego konkretnego przykladu, a nie na temat calej Twojej osoby (chyba ze cos przeoczylam- jak tak to przepraszam). Stalo sie. Dobrze, ze zaczelas widziec, gdzie popelnilas blad, wyciagnij z tego wnioski na przyszlosc. A teraz zakonczymy juz ten temat, bo nie ma sensu ciagnac go dalej.
Kazda z nas przeszla, przechodzi lub bedzie przechodzic etap starania sie i tym sie wlasnie zajmijmy.

Wiecie co jest śmieszne ze tam były oburzone nasza reakcja i chcą zamknąć wątek tzw prywatny 🤣 (verona im relacjonowała troszkę) ciekawe co zrobią jak któraś z nas jednak będzie październikową jeszcze 🤣

reklama
23 marca (poniedziałek)

Biorąc pod uwagę, żę dzwoniłam w styczniu to chyba nie ma jakiejś tragedii.

No i nie muszę płacić za ew. badania jakie mi porobią, tyle że musze jechać całe miasto, bo to dość daleko a program NFZ jest tylko do końca tego roku ;)
Kurde mam nadzieję, że mądre głowy coś sensownego powiedzą. Do tego czasu się normalnie starasz? Czy zawiesiliscie starania? Z tego co pamiętam to u Ciebie był problem z drożnością jajowodu nie? I ważne by jajo poszło z tego drożnego ale moge się kurde mylić bo czasami mi się wszystko tu kręci. Muszę zacząć notatki robić, żeby później jakiejś wtopy nie zaliczyć 🥴

Do góry