reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ania jest to prawda co piszesz! Ale zachowanie było na serio mało taktowne w stosunku do koleznaki!po to jedź forum żebyśmy mogli zapytać, wyzalic się i dzielić spostrzeżeniami Ale kuzwa! Na Boga... nie śmiejemy się z decyzji innych!
Bo dla mnie to śmieszne nawet nie wiem która dziewczyna to napisała fajnie ze szef fajnie zareagował. Same tu wszystkie pisalyscie ze tak wcześnie się nie mówi w pracy ze musi być przyrost zapomnialyscie o tym dla mnie to nadal dziwne jest jak można ogłosić w pracy ze się jest chyba w ciąży jak się nie wie

reklama
Bo dla mnie to śmieszne nawet nie wiem która dziewczyna to napisała fajnie ze szef fajnie zareagował. Same tu wszystkie pisalyscie ze tak wcześnie się nie mówi w pracy ze musi być przyrost zapomnialyscie o tym dla mnie to nadal dziwne jest jak można ogłosić w pracy ze się jest chyba w ciąży jak się nie wie
Dalej nie rozumiesz. No cóż nie każdy inteligencja grzeszy. Życzę powodzenia. Bo będąc taka w życiu a pewnie jesteś w końcu los tak cie pierdolnie w twarz ze zapewne zapamiętasz
Nawet bral mi słów by to skomentować... Ktoś powtarza moje decyzje. Chciałam, powiedziałam! I tyle Ale to nie znaczy żeby się wynieść z innej dziewczyny! Ogólnie to też miałam tutaj taka nie przyjemna sytuacje że dziewczyny mnie wysmiewalay, było to na serio bardzo nieprzyjmne [emoji58]
Verona ja cie nie wyśmiewam. Napisałam ze ja ci doradzałam co innego ale suma sumarum potem napisalam na forum żeby zostawić twoj temat. Mogę Ci nawet to pokazać na screena.
Ale nigdy nie zachowałabym się jak pani Ania mówiąc o tobie kiedy nie masz opcji mi odpowiedzieć o to chodzi.

Ty naprawdę nie łapiesz o co chodzi? Do tego nie potrzeb wyższego wykształcenia.
1. Napisałaś na innej grupie o kimś kto nie miał o tym pojęcia. To nie jest fair. Ja nie wynosze stąd na inne grupy ze jest tepa pipa taka anka która pisze o innych i o zgrozo jebne.
2. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i w jaki sposób to zrobiłaś.

I faktycznie jebnij to może zrozumiesz.
Zawsze jak się śmieje to mówię "jebne " zapomniałaś chyba choć ciebie nie kojarzę co tu się działo ja verona napisała ze powiedziała w pracy każdy po co mówiłaś ze to za wcześnie musi być przyrost bety . A mówienie w pracy jak się nie wie wogole . Może źle zrobiłam bo mogłam tu pierwsze wyrazić swoje zdanie. Chyba każdy już zapomniał jakie dziewczyny miały zdanie na ten temat .

wiem ze zostane skrytykowała ale się zgadzam ze z nie potwierdzona ciąża iść do szefa to już przesada
stąd potem stereotypowe traktowanie ze jak w ciszy to zaraz l4
taki szef tutaj przytakcie a potem na l4 don zus u zgłosi
albo na przyszłość 10 raz się zastanowić nim młoda kobietę do pracy lprzyjmie
ie wpadamy w paranoję bo ja zaraz do szefowej powinnam pójść zarazem został mam owulacji i przytulanka wiec chyba mam drugi dzień ciazu

Możesz się zgadzać, tyle że w wszystkim co robimy i piszemy trzeba zachować podstawowe parametry. Takie które nie naruszają forum :)

Tu jest słowo pisane, każdy je rozumie bardzo różnie... i różne interpretacje.

Oczywiście uważam, że każdy ma prawo do własnego zdania, co nie jest niczym złym. Oczywiście forma w jakiej to się robi też jest ważna. Ale może nie od razu każdy ma niecne zamiary tylko pewne rzeczy robimy hm zbyt pochopnie i bez namysłu? Hmm . I wyrażam się tu ogólnie a nie konkretnie do jakiejś osoby. 🤔

Przecież wiem! Nie mówię że Ty mnie wymsiwalas. Nie miałam tego na myśli. Chodziło mi o inny wątek nie ten, Takze spokojnie [emoji4]
Dalej nie rozumiesz. No cóż nie każdy inteligencja grzeszy. Życzę powodzenia. Bo będąc taka w życiu a pewnie jesteś w końcu los tak cie pierdolnie w twarz ze zapewne zapamiętasz

Verona ja cie nie wyśmiewam. Napisałam ze ja ci doradzałam co innego ale suma sumarum potem napisalam na forum żeby zostawić twoj temat. Mogę Ci nawet to pokazać na screena.
Ale nigdy nie zachowałabym się jak pani Ania mówiąc o tobie kiedy nie masz opcji mi odpowiedzieć o to chodzi.

Zawsze jak się śmieje to mówię "jebne " zapomniałaś chyba choć ciebie nie kojarzę co tu się działo ja verona napisała ze powiedziała w pracy każdy po co mówiłaś ze to za wcześnie musi być przyrost bety . A mówienie w pracy jak się nie wie wogole . Może źle zrobiłam bo mogłam tu pierwsze wyrazić swoje zdanie. Chyba każdy już zapomniał jakie dziewczyny miały zdanie na ten temat .
Czego ty nie łapiesz! Napisalam to na wątku (i tak w tym przyoadku który ty wysmialas również uważam ze za wcześnie koleżanka powiedziala) i verona miała okazję mi odpowiedzieć. Nie robiłam tego za jej plecami.
A ty wylecialas z tym na inne forum.

Jak ktoś jest świnia najwidoczniej takich małych niuansów nie zrozumie. I kończę z toba polemikę. Bo ja takich ludzi sorry ale nie szanuje i nie rozmawiam z nimi.

O
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼️ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
Grubo :/

Idę jednak nadrobić bo nic nie wiem o @sundee23 :)

Nie rozumiesz jednej podstawowej rzeczy : po pierwsze - jak masz coś do powiedzenia to zwracaj się per do tej osoby a nie na innych tematach. Po drugie : szef tej dziewczyny i tak o tym wiedział wcześniej o wiele bo jej życzliwa koleżanka z pracy pobiegła donieść jak ta tylko się jej zwierzyła, że możliwe iż jest w ciąży. Paskudne zachowanie z Twojej strony naprawdę. Możesz się nie zgadzać i nie popierać - dla mnie też to może być dziwne by mówić o tym nie wiedząc czy jest się w ciąży i nie porownuj Verony do tego bo ona w pracy powiedziala jak ciąża już byla potwierdzona beta

reklama
Rozumiem że dziwne i sama bym tak nie postąpiła.
Ale serio wyśmiewanie się z kogoś za jego plecami jest po prostu nie fair.
Tu są staraczkowe dylematy, dla niektórych pewnie naiwne, ale tu te dylematy powinny pozostać.
Masz rację źle zrobiłam bo mogłam tu napisać pierwsze taki miałam zamiar ale posty tak przybywały ze nie wiem nawet kto to napisał .
Możecie się ze mną nie zgodzić ale zdanie nadal mam takie same ze zależy jaka jest praca ale jeśli bardzo ciężka podnoszenie ciężkich rzeczy to ok normalne od razu l4 po pozytywnej becie ale jak dla mnie mówienie w pracy ze się jest w ciąży chyba to nie bardzo mnie to trochę śmieszy .

Do góry