reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Stało się i trudno. Czasu nie cofniemy.
Ok macie prawo to źle odbierać, ale co da teraz roztrząsanie tego?

Komunikat trafił do osób tego dotyczących (jak mniemam), było wyrażone to co miało być i już. Nie warto teraz tego rozstrząsać przez kolejne kilka stron wątków.
Racja, hormony buzują 😂 (oby te ciążowe kurde 😂😂😂)

reklama
Nie przejmuj się Kochana. Ja też bardzo lubię tu wchodzić i z Wami pisać, trzeba się wspierać. Mam nadzieję, że takich osób jak koleżanka jednak będzie mało i nikt się nie będzie z nikogo śmiał.
Prz
Przykro mi.
Traktuje to miejsce jako azyl gdzie mogę się wygadać dosłownie jak przyjaciółce i do tej pory byłam zdania, że naprawdę mogę to tutaj zrobić.
Paskudne zachowanie.

Sundee nie martw się mam nadzieję że ta małpa wie chociaż czym jest honor i więcej się tu parszywa nie pokaże.
Jeśli chcecie to już tu nie wrócę 🙁 ???
Ok może źle zrobiłam ze poszłam na tamten wątek ale ja myślałam tak tam są dziewczyny z tad 5 lub 6 dziewczyn odeszło i tam przeszły dalej gadać o ogórkowej nie napisałam kto tylko ze była taka sytuacja może zrobiłam to pochopnie może mogłam tu wyrazić zdanie .
Mi jest tylko przykro zamiast normalnie mi to napisać ze źle zrobiłam zachowała się podle to od razu od świni prostaczek i malo inteligentnych. Jeśli mam się wynieść z tego wątku to napiszcie mi wprost i mnie tu nie będzie

Ok może źle zrobiłam ze poszłam na tamten wątek ale ja myślałam tak tam są dziewczyny z tad 5 lub 6 dziewczyn odeszło i tam przeszły dalej gadać o ogórkowej nie napisałam kto tylko ze była taka sytuacja może zrobiłam to pochopnie może mogłam tu wyrazić zdanie .
Mi jest tylko przykro zamiast normalnie mi to napisać ze źle zrobiłam zachowała się podle to od razu od świni prostaczek i malo inteligentnych. Jeśli mam się wynieść z tego wątku to napiszcie mi wprost i mnie tu nie będzie
Ta dziewczyna się tu wypowiedziała przecież przed chwilą. Można by do niej napisać po prostu personalnie i załatwić to jak cywilizowani ludzie. Błagam, nie zachowujmy się jak typowe "baby" które obgadują się za plecami robiąc podsmiechujki. Mamy się trzymać razem tak? Nie musimy się zgadzać, jeśli ma się inne zdanie można je wyrazić ale nie za plecami

Jakbyś miała jaja to napisałabyś post z przeprosinami do Sundee ale nie gdzieś między wierszami ze zle zrobilas.
A to że tego nie zrobiłaś jeszcze tylko dowodzi wszystkich słów jakie padły ode mnie.

I nie rób z siebie teraz ofiary? Tobie przykro? A może to kolezance jest przykro?

Też tego nie rozumiem po co od razu te wyzwiska.

Każdy z nas popełnia błędy, nie mi oceniać czy to było fer czy nie (bo to można dopytać tylko tej osoby której to dotyczyło, bo każdy sobie pewne rzeczy, słowa odibera inaczej - jednego to kujnie w serducho, inny to zleje).

Kobitki drogie, po prostu piszmy z sobą na równym poziomie - coś mi się nie podoba okey ma prawo, zgłaszam to danej osobie, wyrażam niezadowolenie, podaje argument.
Nie muszę zaraz jej wyzywać, ale oczywiście stanowczo mówię co mi nie odpowiada i tyle.

A co już ta osoba z tym z robi - jej sprawa. Czy się poczuje czy nie.

Zanim napiszemy w emocjach - 2 głębsze oddechy - i może uda nam się pewne rzeczy przekazać w "ludzki" sposób, bo takie budowanie napięcia tutaj jest niepotrzebne a przecież każda wchodzi tu w wiadomym celu :)

Także skupmy się na starankach naszych, cyklach i innych takich pierdułeczkach.

Mam nadzieje, że w lutym też się posypie tyle krech co ostatnio :)

Tak jakoś wierzyłam, żę ten 2019 r. będzie dla mnie przychylny i że wyjdzie, ale coś zatrybić nie chciało i nie chce. Teraz mam wrogość do tego roku... Hm może chociaż w tej klinice niepłodności coś wyjdzie i będzie żelazny argument, by skończyć te starania na amen.

Stało się i trudno. Czasu nie cofniemy.
Ok macie prawo to źle odbierać, ale co da teraz roztrząsanie tego?

Komunikat trafił do osób tego dotyczących (jak mniemam), było wyrażone to co miało być i już. Nie warto teraz tego rozstrząsać przez kolejne kilka stron wątków.

@Matka. Wariatka no to trzymam kciukaski :)

A u mnie byle do marca - pikuś :oo:😅😅
Jeszcze mnie przegonisz w marcu 😂😂😂

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tą owulacją. Czy pęcherzyki są zawsze i nie pękają czy w bywa że w danym cyklu nie ma pęcherzyków w ogóle?
A jeśli są i nie pękają to powinna być torbiel zawsze przy braku owulacji?

Czy jak pójdę do gina na usg i nie będzie pęcherzyków (jeśli tak bywa) to da mi coś na ich pojawienie się czy ten cykl będzie już stracony?
emoji85.png
Będzie już stracony jeżeli pecherzyk byl i dos
O laparo narazie nic nie słyszałam od lekarza , i wolałabym uniknąć kolejnej ingerencji :) w tym cyklu wrzucam na totalny luz i totalny spontan. Bez testow owu, bez liczenia, bez obserwacji. W tym cyklu odpoczywam, od przyszlego idę na monitoring i zobaczymy co będzie.
Tak najlepiej zrobić tylko żeby tak sie dalo calkiem odpuścić jak człowiek z tyłu głowy ma starania

reklama
Też tego nie rozumiem po co od razu te wyzwiska.

Każdy z nas popełnia błędy, nie mi oceniać czy to było fer czy nie (bo to można dopytać tylko tej osoby której to dotyczyło, bo każdy sobie pewne rzeczy, słowa odibera inaczej - jednego to kujnie w serducho, inny to zleje).

Kobitki drogie, po prostu piszmy z sobą na równym poziomie - coś mi się nie podoba okey ma prawo, zgłaszam to danej osobie, wyrażam niezadowolenie, podaje argument.
Nie muszę zaraz jej wyzywać, ale oczywiście stanowczo mówię co mi nie odpowiada i tyle.

A co już ta osoba z tym z robi - jej sprawa. Czy się poczuje czy nie.

Zanim napiszemy w emocjach - 2 głębsze oddechy - i może uda nam się pewne rzeczy przekazać w "ludzki" sposób, bo takie budowanie napięcia tutaj jest niepotrzebne a przecież każda wchodzi tu w wiadomym celu :)

Także skupmy się na starankach naszych, cyklach i innych takich pierdułeczkach.

Mam nadzieje, że w lutym też się posypie tyle krech co ostatnio :)

Tak jakoś wierzyłam, żę ten 2019 r. będzie dla mnie przychylny i że wyjdzie, ale coś zatrybić nie chciało i nie chce. Teraz mam wrogość do tego roku... Hm może chociaż w tej klinice niepłodności coś wyjdzie i będzie żelazny argument, by skończyć te starania na amen.
A kiedy macie wizytę w klinice?

Do góry