reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym 🙄 czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia 🤦🏻‍♀️ a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli ☹
OOkoło7dni przed @to chyba każda z nas w każdym odczuciu, ciągnięcia itp. czuję, że może to to na co tak czekamy. Ja miałam iczucie jak by mi w dole brzucha pekaly bąbelki.Jednak po progesteronu w 21 dc przy wartości 13,20 wiem,że jeszcze nie mój czas jednak poszukuję się tak samo jak Ty

Wczoraj przytulanki a ja dziś zasmarkana no nic [emoji2368] 8dc także do owulacji mi przejdzie mam nadzieję

To jeszcze masz czas zeby się wykurować. U mnie dziś 9dc i mam wrażenie, ze czas stójce miejscu [emoji51][emoji51]
I ja nie wiek kiedy bedie u mnie owu. Poprzedni cykl 55 dbi, tez pierwszy pełny na metforminie, która podobno skraca cykle.. śluz płodny od 7dc 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼️ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.

Załączniki

• Screenshot_2020-01-30-20-56-02-655_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-01-30-20-56-02-655_com.android.chrome.png
    47,9 KB · Wyświetleń: 173
To jeszcze masz czas zeby się wykurować. U mnie dziś 9dc i mam wrażenie, ze czas stójce miejscu [emoji51][emoji51]
I ja nie wiek kiedy bedie u mnie owu. Poprzedni cykl 55 dbi, tez pierwszy pełny na metforminie, która podobno skraca cykle.. śluz płodny od 7dc [emoji2370][emoji2370]
No u mnie też jakiś sluz także było działane [emoji1787]
Ja chyba kupię sobie testy owulacyjne i zobaczymy

reklama
Do góry