reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jestem na euthyroxie (co już wiecie [emoji41]) i od tego czasu strasznie dużo jem czuję się ciężko myślicie ze to hormony czy jestem jebanym łakomczuchem?

I pytanie czysto teoretyczne po ilu dniach od owulacji w krwi można wykryć betę?

Nie liczy się od owulacjii. Mówi się o tym, że robiona w dniu spodziewanej @ powinna dawać stu procentowy, jasny wynik. Każda ma różnie cykle, także trudno tu mówić o konkretnej liczbie dni.

Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym 🙄 czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia 🤦🏻‍♀️ a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli ☹️

U mnie była 11 dpo [emoji16] U Rudej szybciej więc u każdej kurde inaczej [emoji58]
Dziewczyny jestem na euthyroxie (co już wiecie [emoji41]) i od tego czasu strasznie dużo jem czuję się ciężko myślicie ze to hormony czy jestem jebanym łakomczuchem?

I pytanie czysto teoretyczne po ilu dniach od owulacji w krwi można wykryć betę?

Załączniki

• 20200130_192815.jpg
    20200130_192815.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 71
A Ty czujesz jakieś bóle?
ja od poczatku ciazy czulam bole jak na @. teraz jestem w 16tyg i dalej mnie brzuch pobolewa jak na okres. dodatkowo, na poczatku pamietam w niedziele zrobilam test,a we wtorek rano na bieliznie mialam sluz zabarwiony krwia. bylam pewna ze zaczyna sie okres. beta pojawila mi sie naprawde powoli... w czwartek czyli w 15 dniu po owulacji wynosila tylko 36,5

reklama

Ja tez jestem na euthyroxie i nie czuje, ze go biore. Tak jak i zero skutków ubocznych brania metforminy czy bromergonie, wiec może ja jakaś dziena jestem [emoji848] łykam to jak cukierki

A betę można już 10dpo, a bezpiecznie 12dpo ( zagnieżdżenie jet miedzy 6a10 dpo, beta zaczyna być wytwarzana w ciągu 48h po implantacji

Do góry