sundee23
Fanka BB :)
A Ty czujesz jakieś bóle?spokojnie spokojnie! bez schizowania bo jak sie okaze ze beta jednak nie bedzie 0.1 to stres dla dzidziusia niewskazany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty czujesz jakieś bóle?spokojnie spokojnie! bez schizowania bo jak sie okaze ze beta jednak nie bedzie 0.1 to stres dla dzidziusia niewskazany
Dziewczyny jestem na euthyroxie (co już wiecie [emoji41]) i od tego czasu strasznie dużo jem czuję się ciężko myślicie ze to hormony czy jestem jebanym łakomczuchem?
I pytanie czysto teoretyczne po ilu dniach od owulacji w krwi można wykryć betę?
Dziewczyny jestem na euthyroxie (co już wiecie [emoji41]) i od tego czasu strasznie dużo jem czuję się ciężko myślicie ze to hormony czy jestem jebanym łakomczuchem?
I pytanie czysto teoretyczne po ilu dniach od owulacji w krwi można wykryć betę?
Sprawdź ze swoim wynikiemMoże mi się cyferka omskła na badaniu USG jest pęcherzyk 12 mm.
Wartości są OK - sprawdzone. Chińskie labo czy co
ja od poczatku ciazy czulam bole jak na @. teraz jestem w 16tyg i dalej mnie brzuch pobolewa jak na okres. dodatkowo, na poczatku pamietam w niedziele zrobilam test,a we wtorek rano na bieliznie mialam sluz zabarwiony krwia. bylam pewna ze zaczyna sie okres. beta pojawila mi sie naprawde powoli... w czwartek czyli w 15 dniu po owulacji wynosila tylko 36,5A Ty czujesz jakieś bóle?
Sprawdź ze swoim wynikiem
I swoimi wartościami
no wlasnie najlepiej do lekarza bo kazde laboratorium korzysta z innego sprzetu wiec ma inne wartosci norm..U Ciebie jest do 233 I faza. A ja mam 290 . No nic niech doktorek rzuci na to okiem, bo ja tam sie nie znam . Ale dzięki za rzucenie okiem.