reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Eh... Coraz mniej wierzę w działanie tego forum...
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat [emoji845] nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.

reklama
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
ja pierdziele.., nie wierze po prostu. to moze nam teraz kolezanka wyjasni dlaczego za plecami nasmiewa sie z innych?

Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
@Ania7812 nie wazne jeśli mnie wyrzuca za to co napisze świnia z ciebie i świństwo zrobiłaś. To co rozmawiamy tutaj powinno zostać tutaj. I mam nadzieję że jebniesz jak pisałaś. Ale łbem o ściane.

I mnie też to wkurzyło. Ale karma wraca nawet za coś takiego.

Beznadziejna...
Kobiety to jednak🐍

@Ania7812 nie wazne jeśli mnie wyrzuca za to co napisze świnia z ciebie i świństwo zrobiłaś. To co rozmawiamy tutaj powinno zostać tutaj. I mam nadzieję że jebniesz jak pisałaś. Ale łbem o ściane.

Tamte dziewczyny nadal tu są! Wiec czytają .
I tu też miałam napisać tylko jak zjem a już zjadłam.
Dla mnie jest to śmieszne możesz się zgodzić lub nie ze by mówić w pracy ze się jest w ciąży jak się dowodów nie ma . Ale to moje zdanie.

Tamte dziewczyny nadal tu są! Wiec czytają .
I tu też miałam napisać tylko jak zjem a już zjadłam.
Dla mnie jest to śmieszne możesz się zgodzić lub nie ze by mówić w pracy ze się jest w ciąży jak się dowodów nie ma . Ale to moje zdanie.
Ty naprawdę nie łapiesz o co chodzi? Do tego nie potrzeb wyższego wykształcenia.
1. Napisałaś na innej grupie o kimś kto nie miał o tym pojęcia. To nie jest fair. Ja nie wynosze stąd na inne grupy ze jest tepa pipa taka anka która pisze o innych i o zgrozo jebne.
2. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i w jaki sposób to zrobiłaś.

I faktycznie jebnij to może zrozumiesz.

reklama
Ten post też był trochę o mnie. Było napisane "ktoś lepszy niż Verona" tego h się poczułam jakbym jakimś odrzutkiem była bo szefowej powiedziałam o ciąży... Dlatego napisałam że CIESZE SIE ZE TAK ZROBILAM!!!!

Do góry