reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Eh... Coraz mniej wierzę w działanie tego forum...
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat [emoji845] nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.

reklama
Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
ja pierdziele.., nie wierze po prostu. to moze nam teraz kolezanka wyjasni dlaczego za plecami nasmiewa sie z innych?

Dziewczyny słuchajcie, dziś @sundee23 napisała tu o swoim szefie, że mu powiedziała, że super zareagował. Podczytuje też grupę pazdziernikowek... I co tam zobaczyłam?? Zobaczcie same. Dla mnie to jest dramat ‼ nie wiem po co ludzie czytają forum, a później komentują na innym. Sorry, może zasmiecam wątek ale mega mnie to wkurzyło.
@Ania7812 nie wazne jeśli mnie wyrzuca za to co napisze świnia z ciebie i świństwo zrobiłaś. To co rozmawiamy tutaj powinno zostać tutaj. I mam nadzieję że jebniesz jak pisałaś. Ale łbem o ściane.

I mnie też to wkurzyło. Ale karma wraca nawet za coś takiego.

Beznadziejna...
Kobiety to jednak🐍

@Ania7812 nie wazne jeśli mnie wyrzuca za to co napisze świnia z ciebie i świństwo zrobiłaś. To co rozmawiamy tutaj powinno zostać tutaj. I mam nadzieję że jebniesz jak pisałaś. Ale łbem o ściane.

Tamte dziewczyny nadal tu są! Wiec czytają .
I tu też miałam napisać tylko jak zjem a już zjadłam.
Dla mnie jest to śmieszne możesz się zgodzić lub nie ze by mówić w pracy ze się jest w ciąży jak się dowodów nie ma . Ale to moje zdanie.

Tamte dziewczyny nadal tu są! Wiec czytają .
I tu też miałam napisać tylko jak zjem a już zjadłam.
Dla mnie jest to śmieszne możesz się zgodzić lub nie ze by mówić w pracy ze się jest w ciąży jak się dowodów nie ma . Ale to moje zdanie.
Ty naprawdę nie łapiesz o co chodzi? Do tego nie potrzeb wyższego wykształcenia.
1. Napisałaś na innej grupie o kimś kto nie miał o tym pojęcia. To nie jest fair. Ja nie wynosze stąd na inne grupy ze jest tepa pipa taka anka która pisze o innych i o zgrozo jebne.
2. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i w jaki sposób to zrobiłaś.

I faktycznie jebnij to może zrozumiesz.

reklama
Ten post też był trochę o mnie. Było napisane "ktoś lepszy niż Verona" tego h się poczułam jakbym jakimś odrzutkiem była bo szefowej powiedziałam o ciąży... Dlatego napisałam że CIESZE SIE ZE TAK ZROBILAM!!!!

Do góry